2777
2789

من یه فیلم دیدم راجع خون و خونریزی طرف مرده بود اصلا حالم بد شد به زور دو قاشق غذا خوردم وای به حال دکترا و پرستارا اون بنده خدا ها چطور غذا می‌خورن😭

گلاب به روتون حالم بده واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم همش غذا میخوره بیمارستان  و گاهی من براش میپزم یا دونگی میبرن

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

عزیززززم 

عادت میکنی کم کم 

من جلوروم عمل میکنن اینطرف هله هوله میخورم وقتی سیرکولرم 

چهارتا دل وروده و یه گالن خون که این حرفارونداره

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

عادت عزیزم عادتبخشی از کارشونه و پذیرفتنشهر کاری یه جیزایی مخصوص خودش داره که بعد مدتی می پذیریش و ا ...

واقعا شجاعانه است تحسین میکنم

من یکی عمرا بتونم دوام بیارم🦦

دیگه دیدن مرده و خون واسشون عادی شده اوایلش شاید ولی بعدا دیگه عادی میشه و مثل ی گزینه کاری نگا میکنن بهش یکی از اشناها پرستار بود اوایل ناراحت میشد حالا میگه مریض بد حال میاد میگم نمیمیره کارم زودتر تموم شه 🙄

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!