خانوما من ابرو هام تا متقارنه یکیش تاجش پایین تره میخوام متقارن شن
میکرو خوبه ؟ ابرو های خودم بعدش نمیریزه ؟
چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!
پس چرا تو عکسایی که میبینم اینجوری نیست مثل هاشور میمونه
من تاج ابرو اصلا نداشت و خیلی کمرنگ بود خدایی ابروهام قشنگ شد و جوون گرفت ولی برو پیش ی کار بلد ک خراب نکنن ابروهاتو، من پیش اون کسی ک رفتم دو سال پیجشو داشتم و چکش میکردم تا بالاخره رفتم 😍 برای بعدشم روغن بهم داد ک بزنم ک پر بشه ولی در کل نریخت ابروهام، عالی بود من خیلی کارشو دوست داشتم و هر روز میگم کاش چند سال زود تر میرفتم انجام میدادم😅