2777
2789
عنوان

متاسفم برا اونایی که با مهریه مخالفن

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 58 پست

اگه اون مرد یه دونه بچه هم داشته باشه تمام اموال میرسه به اون بچه 

ولی اگه بچه نداشته باشه این اتفاقی که شما گفتین میفته.

ولی خوب کلا مهریه بدرد همچین جایی میخوره ، وقتی شوهری فوت کنه و بچه نداشته باشه اگه مهریه کم باشه خیلی راحت تمام چیزایی که با زحمت دو تایی جمع کردین میرسه به خانواده شوهر و فقط به امدازه‌ی مهریه به شما پول میدن ، به خاطر همین هرچی مهریه بیشتر باشه بهتر.......

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

ببین مهریه که باید باشه حرفی نیست اما اپن قسمت ارث اشتباههپدر و مادر فقط یک هشتم از پسرشون ارث میبرن ...

یک ششم پدر یک ششم مادر متوفی 

البته اگر زن فرزند نداشته باشه با کسر مهریه و نفقه 

و یک هشتم 

کل اموال مال پدر و مادر است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمن گفته یه وصیت نامه مینویسم که بعد از مرگم هرچیزی که دارم چه کوچیک چه بزرگ برسه به تو   

امیدوارم همیشه سایش بالای سرم باشه اما اگه بچه دار بشیم بلافاصله میبرمش پیش یه وکیل که بنویسه چون بهش گفتم دوست ندارم اگه یه روزی تو زود تر از من مردی با خانوادت درگیر بشم اونم اینجوری گفت

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

واینکه میگن هرچی باشه همون چهارده تا شامل پرداخت میشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ببین مهریه که باید باشه حرفی نیست اما اپن قسمت ارث اشتباههپدر و مادر فقط یک هشتم از پسرشون ارث میبرن ...

کی گفته یک هشتم ؟؟؟ پدر مادر یک سوم ارث میبرن...

اگر اشتباهه بیان دوستان تصحیح کنن

اگه اون مرد یه دونه بچه هم داشته باشه تمام اموال میرسه به اون بچه ولی اگه بچه نداشته باشه این اتفاقی ...

پدر و مادر ارث می‌برن چه اون آقای فوت شده بچه داشته باشه چه نداشته باشه 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

زنم فقط یک هشتم میبره ،در اصل ارث مال بچههاست

خب با سهم بچه ها میتونه خونه بخره که آواره نشن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من مخالف نیستم اما برای خودم نپسندیدم کلا دو تاست چون شاغلم وضع مالیم اوکیه از پس خودم بر اومده و میام و تمامی حق و حقوقمو گرفتم و طی زندگی هم هرچی میخریم نصف نصف میزنیم به نام 

اما خیلیا به خاطر شرایطشون مهریه خیلی براشون واجبه

نمیشه نسخه برای همه پیچید

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
قانون ارث مشکل داره چرا فرزندقبل پدر و مادرش بمیره به نوه ها ارث پدر نمیرسه

خب همه چی بهم ربط داره تا قوانین درست نشدن نمیشه که فقط مهریه درست بشه بقیه قوانین عهد بوق سرجاش بمونن...

کی گفته یک هشتم ؟؟؟ پدر مادر یک سوم ارث میبرن...اگر اشتباهه بیان دوستان تصحیح کنن

یک هشتم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ