2777
2789
عنوان

متاسفم برا اونایی که با مهریه مخالفن

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 58 پست

چقدر اینجا آدم بی اطلاع هست که با اطمینان هم میان نظر میدن . پدر و مادر از پسر متاهلشون که زن یا زن و بچه داره هر کدوم  یک ششم ارث می‌برن که روی هم میشه یک سوم 

استارتر داره درست میگه دیگه 

یک هشتم رو از کجا آوردید لااقل سواد ندارید سرچ کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زن میمونه با یه زندگی از هم پاشیده...

زندگی در هر صورت تو این شرایط از هم میپاشه و امیدوارم واسه هیچ کس پیش نیاد ولی اگه پیش بیاد و هم زندگیت پاشیده باشه هم مالت بره و سرگردون بشی خونت بره ،ماشینت بره ،حاصل یه عمر زحمتت بره اون دیگه میشه قوز بالا قوز.حداقل باید جوری باشه که تو اینجور موارد زن حداقل دغدغه ی مالی نداشته باشه دیگه

یک سوم ماله زمانیه که همسر وفرزند نداشته باشه فکر کنم

نخیر 

همسر و فرزند هم که داشته باشه نفری یک ششم میبرن که روی هم میشه یک سوم 

حق فرزند هم دست پدرشوهر میمونه تا بزرگ بشن بهشون میده تو این مدت هم هر تصرفی توی اموال داره 

زندگی در هر صورت تو این شرایط از هم میپاشه و امیدوارم واسه هیچ کس پیش نیاد ولی اگه پیش بیاد و هم زند ...

میدونی اونی که شوهر از دست میده و بار روحی و روانی یه زندگی میفته گردنش حداقل باید از نظر مالی تحت فشار نباشه که بتونه بشینه سر زندگیش بچه هاشو درست تربیت کنه

چقدر اینجا آدم بی اطلاع هست که با اطمینان هم میان نظر میدن . پدر و مادر از پسر متاهلشون که زن یا زن ...

جالبه خیلی از پدر مادرای پسرا موقع ازدواج پسرشون دو تا تف کف دستشون میندازن ،یه نمونش زندگی خودم،خانواده ی شوهرم یه هزاری کمک نکردن،خودمون با کارو تلاش صاحب همه چی شدیم 

هزار بار اینجا گفتم بازم میگم با اینکه حوصله تایپ ندارم ولی از بس مهمه میگم 

هروقت قوانین ارث درست شد ،خق طلاق و مسکن و تحصیل و خروج از کشور و دیه برابر و انسانیت و وجود داشتن به زن دادن و دقیقا تو جامعه مثل مرد باهاش رفتار کردن اونوقت حرف از حذف مهریه یا مهریه کم بزنید 

تو خارج از کشور زنان همپای مردا شغل دارن فرصت شغلی برابر تو جامعه هست ،زن اگر طلاق بگیره همه جوره از طرف دولت حمایت میشه ،اگر بارداری و زایمان داشته باشه از محل کار رونده نمیشه و سریع ی نفر رو جاش نمی‌ذارن فرصت پیشرفت شغلی رو از دست نمیده 

نه مثل زنای ایرانی دائما ی بچه بهشون اویزونه که وقتی بچه دار میشن اگر کمکی نداشته باشن عملا فرصت رشد و پیشرفت رو از دست میدن .اونوقت میگید زنا خودشون برن کار کنند پول در بیارن ؟ با اینهمه محدودیت شغلی که اصلا کار نیست تو همه شهرها برای زنا .کار هم باشه با هر بچه ۵ سال عقب میفتن 

هزار بار اینجا گفتم بازم میگم با اینکه حوصله تایپ ندارم ولی از بس مهمه میگم هروقت قوانین ارث درست شد ...

چه قدر خوب و کامل گفتی 

ما ها که نمیتونیم کاری بکنیم حداقلش اینه اطلاع رسانی کنیم بقیه ای که هنوز اول راه هستن بدونن آینده هزار تا پبچ و تاب داره و قانون هم زن ستیز و ممکنه حاصل سختی و زحمات زندگیشون دوره میانسالی حتی سن بالا از بین بره و نتونن مثل یه جوون سی ساله از صفر شروع کنن...

اینا رو منی مینویسم که ۵۰۰ سکه مهرم هست..‌.خونه و ماشین به نامم هست بیمه ام دارم....دختر هم ندارم از الان سنگشو به سینه بزنم ولی ظلمی که در حق زنان سرزمینم هست رو نمیتونم نادیده بگیرم