2777
2789

سلام

خوب هستین

یه سوال ذهنمو درگیر کرده

تاپیکی دیدم درباره حیوان خانگی، یه سوال اومد تو ذهنم

اینو هممون میدونیم که عمر دست خداست... اونهایی ک حیوان خانگی دارن و سالها باهاش زندگی کردن، وقتی بمیرن، واکنششون برا از دست دادن اون حیوون چطوره؟؟مثل اینه که عزیزی از دست دادین؟تجربه خودتون و یا اطرافیانتون رو بگین

من با اینکه مخالف حیوان خانگی از نوع سگ و گربه و.... هستم اما بدون جانبداری خاصی سوالم رو پرسیدم چون واقعا برام سواله و جالبه که بدونم عکس العملشون چیه

لطفا شما هم بدون تعصب جواب بدین

ممنونم

خیلی سخته چون وابسته میشی بهش. ما خرگوش داشتیم وقتی مرد خواهرم با 24 سال سن جوری گریه میکرد که باید میدیدی. صبح زود میخواست ببره دامپزشکی که دیگه قبلش مرد. خب واقعا حیوون هاهم چون معصومن دیگه بیشتر دلت میسوزه. تازه خرگوش هیچ صدایی هیچی نداره. ولی یه حیوونی مثل سگ که شیرین بازی در میاره خیلی سخت تره

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم گربه دارم الان ۱ سالشه هیچوقت نمیتونم فکر کنم که ۱۵ سال دیگه …و فکرم نمیکنم ولی قطعا روز‌بدی ...

واییی منم🥲

کاش باهم بمیریم

ولی‌مطمئنم گربه های من بمیرن منم باهاشون میمیرم🥲

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

گربه ام نمرده هنوز

ولی فعککک نکنم همچین واکنشی داشته باشم

باهوشه ها ولی همچین ارتباطی نمیشه باهاش برقرار کرد. نه دغدغه منو می فهمه نه جایی کمک حالمه نه پشتم بهش گرمه. فقط غذا می خواد و گاهیم میشه بغلش کرد. جای ارتباط انسانی رو به هیچ وجه نمیگیره

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

ما حیوان خانگی فقط پشه ، مگس داریم از مردنشون خوشحال میشیم 

مامانم توی حیاط  جوجه دارن خیلی نازن تازه از تخم دراومدن روزی دوبار در لونه رو باز میکنه برن هواخوری مواظب گربه و کلاغ نخورنشون

ما حیوان خانگی فقط پشه ، مگس داریم از مردنشون خوشحال میشیم مامانم توی حیاط جوجه دارن خیلی نازن تازه ...

ای جان

من عاشق جوجه هستم

اگه جات بودم هر روز میرفتم نگاشون میکردم ساعت ها

مام حیوونای خونگیمون پشه و مگس و مورچه و مارمولک هستن... نبودشون بهم آرامش بیشتری میده

متاهلم عزیزم .و واقعا بعد رفتن سگم به جنون رسیدم هیچ وقت جون دادنشو یادم نمیره کاش فراموشی بگیرم

امیدوارم خدا بهت فرزند عطا کنه و ثمر بخش زندگیتون باشه و مایه افتخارتون بشه عزیزم