2777
2789
عنوان

من دو روز خونه تمیز نکردم شوهرم عکس خونه رو گرفته فرستاده به بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 5753 بازدید | 167 پست

حالم از همه مردا بهم می خوره ... براش متاسفم اح اح ... لطفا جوش نزن خاک تو سرش کنن بجای اینکه بیاد اون یکی دو روز رو هواتو داشته باشه آتو ازت گرفته ... از هرچی مرده روی زمین بدم میاد بخدا جوش میارم وقتی این رفتارارو می بینم 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

من امسال می‌خوام کنکور بدم اما این بیماری پوستی افتاده به جونم همش حالمو بد می‌کنه ...بعد این کلاسا ...

حق با شماست. امیدوارم راهی جلو پات بزاره خدا که به آرزوهات برسی عزیزم. ماجرای بیماریت و اظهار فضل همسرت رو به مادرت گفتی؟ از احساس بدت بهش بگو شاید کمکت کنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بیشرفه رحمش نکن واسه پوستت هم اگر تهرانی برو بیمارستان رازی با ی ویزیت جزیی بهترین دکترها میبیننت ...

عزیزم اطلاع داری نوبت گیریش چطوریه بیمارستان رازی؟ 

من میرم سایتش همش پره و البته بهمون دوره ..

یه دکتر پیدا کردم مطب داره که باخونه ما نیم ساعت چهل دقیقه فاصله داره و از دکترای بیمارستان رازی هست ..

یه بار رفتم پیشش خارش بدنم و سرم خوب شد 

سرمم آخه دچار پسوریازیس شده 

فقط الان مشکلم لکه ..بهم گفت بعد عید بازم بیا اما شوهرم پول تو بساطش نبود نشد 

حق با شماست. امیدوارم راهی جلو پات بزاره خدا که به آرزوهات برسی عزیزم. ماجرای بیماریت و اظهار فضل هم ...

گفتم مامانم هم با من هم نظر شد که دیگه از خودت نگذر زنی که خرج داره ارج داره و غیره

حالم از همه مردا بهم می خوره ... براش متاسفم اح اح ... لطفا جوش نزن خاک تو سرش کنن بجای اینکه بیاد ا ...

مرد خوب هم هست ،باید خودت حواست باشه با کی وارد رابطه میشی 

اینو خانواده ام وقتی سیزده سالم بود برام لقمه گرفتن پس بیشتر از این انتظار نمیره ازش

🙂خواهر دست به زن داره من نمی‌خوام جوری بشه که جلوی پسرم دست روم بلند کنه و شخصیتم جلو بچم خورد بشه ...

تهدیدش کن به دیه و فلان بگو اصلا میخوام ک منو بزنی بیابزن سیاهو کبودم کن من اصلا منتظرهمچین فرصیم یه دهنی ازت سرویس کنم وجودشو داری بیا بزن فقط کافیه یتارمو ازسرمن کم بشه ببین کجاها بکشونمت

ولی اگ واقعا میتونی بری شکایت کنی و پوستشو بکندی بگو وگرنه خودتو خراب نکن الکیم شلوغ نکن

زیاد پرو بال دادی بهش قدرتو نمیدونه بخدا

من خودم یزمان شوهرم دست بزن داشت انقد جلوش وایستادم تا الان خیلی از کاراشو گذاشت کنار این مردارو تامیای ادم کنی عمرت تموم میشه میره

من ک باسلیطه بازی حماقتاشو جمع کردم یعنی اول دیدم ن زیون خوش ن مهربونی هیچی جواب نمیده بعد روالمو تغییر دادم هرکار کرد شدم بدتراز خوش

بعد ببینه ارامششو ازدست داده مجبوره یسری کارا نکنه چون میدونه فلان حرکتو بزنه بعدش اشوب براهه ترس از جنگ و اشوب انجام نمیده 

باید یادبگیری ازخودت دفاع کنی عین شیر جلوخودت وایسا بچتم ازت حساب ببره ن ک یکی بشه عین باباش سرزن بدبختش بیاره

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
درمان رو یواشکی شروع کن به شوهرت نگو.

آره میرم یواشکی انگشترمو‌ بفروشم 

یکشنبه وقت دکتر گرفتم برم اونجا بعدشم 

که یه لیزر هم باید نوبت بگیرم برم چیه خودمو بستم به موبر و ژیلت 

به دکتر می‌خوام بگم گرون ترین دارو رو هم شده بنویسه فقط خوب شمممم همین 

به خود همسرت بگو اینو چقدر ناراحت شدی و براش توضیح بده که حتی از لحاظ شرعی هم وظیفه‌ی مرد هست خونش رو تمیز کنه. 

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

مرد خوب هم هست ،باید خودت حواست باشه با کی وارد رابطه میشی اینو خانواده ام وقتی سیزده سالم بود برام ...

شوهرت رو خانوادت برات لقمه گرفتن یه همچین تحفه ای شده مردک، من بیچاره خودم شوهرم رو انتخاب کردم یک هوس باز هرزه ای شده آشغال این همه محبت و خوبی تهش شد خیانت ... شاید مرد خوب وجود داشته باشه ولی من مارگزیده شدم از ریسمان سیاه و سفیدم می ترسم.... دیگه هیچ اعتمادی ب هیچ مردی ندارم. اما برای شما از خدای منان بهترین ها رو می خوام امیدوارم هم بیماریت خوب بشه هم زندگیت رو ب راه....

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

من حالم چند وقت هست خوب نیست 

خدا شاهده شب شیفت ایستاده صبح تا ظهر سر کار، ظهر هم اومده برام ناهار درست کرده 

اما من همش ازش می نالیدم 

همیشه همیشه 

الان اخلاقم را عوض کردم ولی در کل 

کوتاه بیایی سوارت می شند البته رفتارهای قبلی من هم طرف را سرد می کنه یک اخلاق متعادل نیازه 

لطفا 

چند روز و چند شب غذا درست نکن 

بگو حالم خوب نیست 

هزینه دارو و دکتر را لطف کن بده تا حالم خوب بشه بتونم غدا درست کنم

دست به زن داره لطفا زد برو پزشکی قانونی و شکایت کن. 

تهدیدش کن به دیه و فلان بگو اصلا میخوام ک منو بزنی بیابزن سیاهو کبودم کن من اصلا منتظرهمچین فرصیم یه ...

همین بخاطر همین ساکتم که بدرفتاری باباشو با من نبینه 

الگو بگیره زن دیگه رو بدبخت کنه ...

ولی این سری دنبال بهونه ام کتک بزنه مستقیم میرم شکایت 

دیگه رد دادم واقعا