2777
2789
عنوان

من دو روز خونه تمیز نکردم شوهرم عکس خونه رو گرفته فرستاده به بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 5753 بازدید | 167 پست
آره میرم یواشکی انگشترمو‌ بفروشم یکشنبه وقت دکتر گرفتم برم اونجا بعدشم که یه لیزر هم باید نوبت بگیرم ...

عزیزم چرا بدنت لک زده؟ 

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
همین بخاطر همین ساکتم که بدرفتاری باباشو با من نبینه الگو بگیره زن دیگه رو بدبخت کنه ...ولی این سری ...

اره بابا ازخودت دفاع کن دم درنیاره برات بشینه سرجاش

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین بخاطر همین ساکتم که بدرفتاری باباشو با من نبینه الگو بگیره زن دیگه رو بدبخت کنه ...ولی این سری ...

رد بده 

همیشه در نقش قربانی باشی، قربانیت می کنند

به مامان و بابات بگو دست بزن داره لطفا آخرین بار باشه ازش دفاع می کنید البته با نهایت احترام 

چون پدر و مادرند و احترام واجب 

هیچ زنی در اسلام، خانه داری جزو وظایفش نیست

من همین یدونه بچه رو دارم عذاب وجدان دارم از همچین مردی بچه دار شدن عین اینه که ببخشید حروم زاده به ...

مردا همیبنند .

خدا اینجور افریده .

فقط اگر تربیت درست باشه درک زن کنند .

خیلی درکشون با زنا فرق داره .

داماد یکی نظامیه میگند اموزش میدهند بهشون .

واسه زن داری .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

چندسالشه پسرت

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
من حالم چند وقت هست خوب نیست خدا شاهده شب شیفت ایستاده صبح تا ظهر سر کار، ظهر هم اومده برام ناهار در ...

عزیزم پا شدم خونه رو تمیز کردم الان تازه می‌خوام بخوابم ..

دلم ازش شکسته واقعا کارش خیلی بد بود مثلاً خواست منو پیش خانواده ام خراب کنه ،رابطه مون از این به بعد خیلی سرد میشه 

من این دو روز داشتم بین مرگ و زندگی تصمیم می‌گرفتم اون باید دلگرمم میکرد آرومم میکرد نه این کار آدم فروشی و چغولی کردن ..یادم نمیره کارشو 

در مورد کتک هم دنبال بهونه ام بازم بزنه مستقیم میرم شکایت 

.اما بدنم خیلی نحیف و ضعیف شده خودش میگه جون‌نداری بزنم خونت میوفته گردنم

رد بده همیشه در نقش قربانی باشی، قربانیت می کنندبه مامان و بابات بگو دست بزن داره لطفا آخرین بار باش ...

خانواده ام می‌دونن دست به زن داره 

به مامانمم گفتم که چی زنگ زدی؟ 

هر وقت بخوام تمیز میکنم تو یعنی تو زندگیت نشده حس و حال تمیز کاری نداشته باشی؟

عزیزم پا شدم خونه رو تمیز کردم الان تازه می‌خوام بخوابم ..دلم ازش شکسته واقعا کارش خیلی بد بود مثلاً ...

واقعا آدم نادانی هست 

شما از خودت این قدر دفاع نکردی که افسرده شدی 

مگه دلیل فسردگی چیه؟ 

به جز امور ماورایی 

عزیزم پا شدم خونه رو تمیز کردم الان تازه می‌خوام بخوابم ..دلم ازش شکسته واقعا کارش خیلی بد بود مثلاً ...

بهش بگو بدبخت تومنو خراب کنی خودتو خراب کردی 

خیلی شوهر خوبی هستی یکم حامی زنت باش درکش کن یجاها کمک دسش باش

بخدا یسری مردا ازگاو خرترن😂بزبتمام معنا یعنی جای مغز تو کلشون پشکل گذاشتن

سوهان روحن 

عزیزم چرا بدنت لک زده؟

من حدودا یکسال و نیم دو سال پیش 

چند باری با قرص خودکشی کردم 

الان دارم تاوان اونا رو میدم 

شوهرمم دستش بهونه افتاده میخواستی قرص نخوری خدا تو رو اینجوری کردی 

تو روانی شدی باید ببریمت بستریت کنیم ...

من سالمه سالم بودم روحیه و انگیزه قوی با شکم حامله رفتم سر امتحان دبیرستان رو تموم کردم پسرم دنیا اومد ده روز بعد رفتم دوباره سر کلاس زبان مدرس زبان شدم یکسال تدریس کردم ..

آنقدر بهم فشار آوردن آنقدر منو تحقیر کردن آنقدر درگیر گذشته شدم که افسرده شدم رفتم دکتر بهم قرص داد سر دعوا شوهرم بهم گفتم تو دیوونه ای  برو قرصاتو بخور اون قرصا برای استرس بود نورتریپتیلین آخرین بار با این قرص خودکشی کردم یک سال و نیم بیشتره

بهش بگو بدبخت تومنو خراب کنی خودتو خراب کردی خیلی شوهر خوبی هستی یکم حامی زنت باش درکش کن یجاها کمک ...

یه چیزی گفتم سوخت 

بی ادبی بود ولی یه کلمه بود و خودمم خالی شدم 

اما دلم شکسته دیگه نمیتونم بهش حسی داشته باشم 

از همین شب باهاش طلاق عاطفی گرفتم