2777
2789
عنوان

داستان عدسی و کانادا

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 38 پست
اره دخترعموی منم اونجاست میگه اصلا برای پس دادن نیاز به توضیح نیست حال نکنی پس میدی و این نشوندهنده ...

دقیقا

البته الان بعضی فروشگاه ها مثل Canadian tire یه کم سختگیر شدن

انقدر مهاجرهای جدید اذیت کردن

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
دیروز یکی تاپیک زده راننده اسنپ بو عرق میداد هرچی چرکول و کثیف و بوگندو و حموم نرفته بود اومد ازش دف ...

درسته

میتونن چندتا تیشرت تمیز بذارن تو صندوق عقب

مدام عوض کنن 

شب به شب هم حمام برن

این چیزها مدارا کردن نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه میگن مشتری باید راضی بره بیرون

البته تو ایرانم بعضی جاها اینجورین

مثلا چند وقت پیش بابام از هاکوپیان خرید کرده بود شلوار پارچه ای آب رفت ۸ ملیون خریده بود

رفت اونجا با مدیرش صحبت کرد شماره بابام رو گرفت

پریروز بهش زنگ زدن رفت اونجا عین اون شلوارو دوباره بهش دادن با یه کاتالوگ مراقبت ازش و گفتن اینو بخون

ولی به نظر من هم چنین چیزی اشتباههحالا اگر ایرادی داشته باشه اوکیولی اینکه در خیلی از این فروشگاه ها ...

آخه اینجا بیشتر فروشگاه ها زنجیره ای هستن

انقدر سود میکنن که دیگه براشون مهم نیست چندتا جنسشون هم برگشت داده شه یا از بین بره

این قضیه برای فروشگاه های محلی و شخصی خیلی گرون تموم میشه 

البته تو ایرانم بعضی جاها اینجورینمثلا چند وقت پیش بابام از هاکوپیان خرید کرده بود شلوار پارچه ای آب ...

کاش همه فروشگاه ها میتونستن اینطور باشن

درستهمیتونن چندتا تیشرت تمیز بذارن تو صندوق عقبمدام عوض کنن شب به شب هم حمام برناین چیزها مدارا کردن ...

فاز انسان مهربون برمیدارن بعضیا. 

ما آدما مدام باید خودمونو اپدیت کنیم بتونیم توی جامعه دووم بیاریم بعضیا نمیخوان به خودشون سختی بدن هیچ پیشرفتی نمیکنیم اينجوری 

فاز انسان مهربون برمیدارن بعضیا. ما آدما مدام باید خودمونو اپدیت کنیم بتونیم توی جامعه دووم بیاریم ب ...

دقیقا

با همدلی و مدارا و مهربونی نمیشه پیش رفت

والا من خودم که به شخصه اجناس همچین فروشگاه هایی به دلم نمیچسبه!!! 

الان مثلاً یه فروشگاه بزرگ و مشهور لباس هست که هررر لباس و جنسی رو بدون قید و شرط پس میگیره ...

خیلیم جنس ها و لباس هاش قشنگه ها ولی من هرلباس و روسری و حتی کش مو که ازشون میخرم اول باید بشورم و ضدعفونی کنم بعد استفاده کنم 🥴 آخه معلوم نیست کیا با چه بیماری های پوستی و عفونی و...اینا رو استفاده کردن و پس دادن و حالا رسیده به من ! خلاصه که به نظرم این کار خوب نیست اصلا .

هم فروشگاه بزرگ دارن و هم سایت و اینترنتی و برای همه شون هم بی قید و شرط مرجوعی دارن خب ادم چیزی میخره انگار امنیت خاطر نداره ...

والا من خودم که به شخصه اجناس همچین فروشگاه هایی به دلم نمیچسبه!!! الان مثلاً یه فروشگاه بزرگ و مشهو ...

دقیقا بخاطر همین نوشتم درمورد امازون مثلا باید مراقب باشیم

فروشگاه های انلاین هم همینطورنو متاسفانه گاهی اوقات کالایی که پس داده شده رو میدن به مشتری بعدیبرای ...

من این جریان غذا رو تو یه فیلم ترکی دیدم دخترش رو مجبور میکرد. الکی بالا بیاره و پول نمیدادن 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

من یه ساعت .... خریدم چن سال پیش از یه کشوری، برگشتم ایران بعد از مدتی باطریش خوابید، توی سفری دوباره رفتم همون مغازه گفتم باطریشو عوض کنه موقع حساب کردن گفت تا آخر عمر باطری رایگان عوض میشه.اصلا من از اینهمه مشتری مداری وا رفتم هی اصرار میکردم نه پول بگیر یارو خندش گرفته بود همینجوری مات و مبهوت بودم .چقد ما بی ارزش کردیم خودمونو متاسفانه 

کاش همه فروشگاه ها میتونستن اینطور باشن

از طرفی میدونی هی میگیم فرهنگسازی شه 

بعد فکر میکنیم همه اش تقصیر دولته

میگن شخصیتعریف میکرد

وقتی جوان بودم میخواستم کل دنیا رو متحول کنم

چند سال بعد فهمیدم نمیشه

تصمیم گرفتم کشورم رو متحول کنم بازم دیدم نمیشه

زن گرفتم و بچه دار شدم گفتم الان عاقلم میخوام شهرم رو متحول کنم نشد

نوه دار شدم کفتم لا اقل خونوادم رو تغییر بدم نشد

الان در موقع پیری و مرگ فهمیدم اول باید خودمو درست میکردم…

مصداق بارزش رهبر امارات 

اکه تحقیق کنی میفهمی این ادم جقدر خود ساخته بود که همچین بهشتی از بیابان ساخت

ما هم همش میگیم دولت و فلانی

اول باید خودمون تغییر کنیم

دیروز یکی تاپیک زده راننده اسنپ بو عرق میداد هرچی چرکول و کثیف و بوگندو و حموم نرفته بود اومد ازش دف ...

بذاره یه خاطره برات تعریف کنم،

من دبیرستان که بودم، کنکوری بودیم دیگه و خب تپللللی

من هر صبح لباس عوض میکردما ولی تا ساعت ۲ طبیعتا از اون حجم از تحرک عرق میکردم.

یه خانوم معاونی داشتیم ایشون منو که میدید به خیال اینکه به من ادب یاد بده دماغشو میگرفت و جلوی عالم و آدم پیف پیف میکردو چشم غره میرفت 

الان خیلی ساله ازون موقع میگذره، هم لاغر کردم هم با مرتب شدن چرخه هورمونیم بودی بد عرقم از بین رفته هم ادکلن متناسب با بدنمو پیدا کردم ؛ ولی با تمام اینها من ۴ ساله که یکبار هم پیش یه نفر دیگه سر کلاسا ننشستم! استرسِ بویِ عرقِ نداشتم توی کل تایم دانشگاه دست از سر کچلم بر نمیداره

درسته رک بودن خیلی ویژگی خوبیه ولی تا جایی ک شخصیت ادمارو خرد نکنه

اون خانوم خیلییی بد به راننده توهین کرده بود و ب نظرم اصلا کارش درست نبود