2777
2789
عنوان

داستان عدسی و کانادا

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 38 پست
بذاره یه خاطره برات تعریف کنم،من دبیرستان که بودم، کنکوری بودیم دیگه و خب تپللللیمن هر صبح لباس عوض ...

خوب شما بچه بودی عزيزم نمیشه بهت خرده گرفت. هرچند قبول دارم لحن صحبت کردن بسیار مهمه. 

ولی مرد گنده واقعا تذکر دادن نداره خودش باید عاقل باشه.

کسی که انقد بالغه میتونه بره اسنپ، قطعا باید رفتار اجتماعی بلد باشه مرتب حموم بره مام بزنه و...

توقعات مارو در حد خیلی پایینی نگه داشتن متاسفانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طرفی میدونی هی میگیم فرهنگسازی شه بعد فکر میکنیم همه اش تقصیر دولتهمیگن شخصیتعریف میکردوقتی جوان ...

بله داستان زندگیشو خوندم

کاملا با شما موافقم

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
به نظرم کار درستی نیست اگه دلیلش محکم باشه خوبه هیچکدوم ضرر نمیکنن ولی اونجا دیگه رسما سواستفاده میک ...

سواستفاده نیست. با همین سیاست کلی مشتری جمع میکنن. مثلا کاستکو یه فروشگاه بزرگه که توی چند تا کشور دنیا شعبه داره. همه ی محصولاتش هم گارانتی رضایت داره و مهلت نامحدود پس دادن. فقط محصولات الکترونیک و وسایل بزرگ خونه مثل یخچال و لباسشویی و این چیزا سه ماه فرصت پس دادن داره. به هر دلیلی طرف نخواد میتونه پس بده. تازه قیمتش هم از جاهای دیگه کمتره. کلی هم تخفیف های عالی داره. حالا کلی مردم میان از اینجا خرید میکنن فقط چون مطمئن هستن اگه جنسی خوب نباشه راحت و بدون مشکل میتونن پس بدن. اینقدر شلوغه فروشگاهاش که نیم ساعت باید توی صف وایسیم تا نوبتمون بشه بریم حساب کنیم. با این که بیست تا صندوق داره ولی تعداد مشتری خیلی زیاده. این گارانتی پس گرفتن براشون تبلیغ حساب میشه. اینقدر هم این شرکت بزرگه که با چند تا جنس پس دادن ضرر نمیکنن. کلا بیزینس پلن خیلی خوبی دارن و نتیجه ش رو هم میبینن.

فروشگاه های انلاین هم همینطورنو متاسفانه گاهی اوقات کالایی که پس داده شده رو میدن به مشتری بعدیبرای ...

آمازون فکر میکنم بیشتر از یک ساله که دیگه ریترن ها رو مستقیم پلت میکنن و میفروشن به یه شرکتی که بعد اونا میدن به لیکوییدیشن ها. قبلا که جنس به فروشنده ریترن میشد احتمال این بود که دوباره فروخته بشه.

چندتا ایرانی اونجا باشه خوب خرابش میکنن من پدرم سال ها تو ژاپن بود ی چیزایی میگه آدم شاخ درمیاره

اتفاقا ایرانیا خیلی نرمال رفتار میکنن. چیزایی که من از هندیا دیدم عجیب و غریب بوده تا الان.