2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها نگید که طرف فوت کردهوای کاش یکی جلوشو میگرفت

وظیفه پدر و مادر هست که بفهمن ریشه یابی کنن ببینن درد بچه چی هست که به این حد میرسه اون هنوز تو دنیای بسته و بچگی خودشه ما فکر می‌کنیم دختر یا پسر هفده هجده ساله بزرگه نیاز به هیچی نداره نه باید قبل بچه دار شدن کتاب خوند یاد گرفت من خودم رو هم میگم فقط اون پدر مادر رو نمیگم همه پدر و مادرا

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

کلی برات تایپ کرده بودم تاپیک ترکید🥴

منم کلی واسه شما که ریپلای زدی واسم تایپ کردم ترکید 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

اونم حالش خیلی بدهما نمیدونم سر چی بحث کردنشاید پدره حق داشنه چی بگم

حق نداشته یه کمبودی این دختر داشته قبول کن اسم پدر و مادر واسه ما مقدس شده واسه همین بعضی حرفا رو نمیخوایم بشنویم و باور کنیم

حق نداشته یه کمبودی این دختر داشته قبول کن اسم پدر و مادر واسه ما مقدس شده واسه همین بعضی حرفا رو نم ...

چی بگم خدا میدونه

قضاوت نمیکنم

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
ااا من شما رو ریپلای زدم؟؟؟مطمئنی؟؟؟

اره گفتم دختر پیش خدا هست مامان باباش باید بترسن از خدا یادته؟ گفتی شاید بعد بحث پدرش موضوعی پیش اومده کلی واست نوشتم بعد نوشت تاپیک تعطیل شد

اره گفتم دختر پیش خدا هست مامان باباش باید بترسن از خدا یادته؟ گفتی شاید بعد بحث پدرش موضوعی پیش اوم ...

خواهرش میگفته با یکی تلفنی حرف زده لحظه اخر بعد گوشیشو پرت کرده و رفته برای انجام اینکار

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
چی بگم خدا میدونهقضاوت نمیکنم

یه کم روانشناسی رشد بخونی میفهمی من چی میگم.من خودم مادرم بچم شش سالشه فهمیدم چقدر کوتاهی کردم درصورتیکه عاشق پسرم هستم