2777
2789

[QUOTE=385188628]بله خب اینکه آدم درسشو بخونه خیلی خوبه  ولی قبول کن همه نمیتونن اینکارو انجام بدن  هر کس ...[/QUOTE نظرت محترم هست ولی واقعیت اینه مثل اینه بگیم بچه بیاریم بره خودش از سیزده سالگی کار کنه پول خودشو دربیاره خب چرا ناراحت میشین کودک کار باشه وقتی تصمیم میگیریم که پدر و مادر بشیم باید مسوولیت سنگینی رو که داریم به بهترین شکل انجام بدیم تا این جور موارد پیش نیاد این دوست شما هم حتما کمبود داشته من دیدم تو یه خانواده از این جور موردا و بعد مشخص شده کم کاری پدر و مادر بوده تربیت یه بچه سخت‌ترین کار دنیا هست

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

ببین همه اینا برمیگرده به خانواده حیف وقت ندارم وگرنه عکس میگرفتم از کتاب روانشناسی رشد از بدو تولد ...

کتاب چی هست؟ میشه اسم نویسندشو بهم بگی 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقعا بلد نیستیم حتی از پوشک گرفتن بچه از شیر گرفتن غذا دادن بهش همه اینا بلدی میخواد که به روح بچه آ ...

میفهمم سخته واقعا

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
[QUOTE=385188628]بله خب اینکه آدم درسشو بخونه خیلی خوبه ولی قبول کن همه نمیتونن اینکارو انجام بدن ...

بله بچه داشتن خیلی سخته برای همین خود من ترجیح دادم تک‌فرزند باشه بچم ولی نمیشه واقعیت ها هم ندید گرفت