الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینجوری زده میشی ورژیمت و بیخیال میشی، فست بگیر و بیشتر پروتیین بخور نان و برنج فقط جمعه ها بخور ، ...
لامصب فست خوبه روم ولی به شدت سر درد میگیرم که باهیچی خوب نمیشه.بعدیه پسر کوچولو ۲۰ماهه دارم.همش سرش عصبی میشم.دیگه ولش کردم گفتم اون بیچاره چه گناهی داره که مامانش اضافه وزن داره😔😔😔
غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
بنظرمن کالری شماری کن به اندازه کالریت درروز هرچی دوستداشتی میخوری وزنتم کم میکنی. بتونی یه کم ورزش سبک هم انجام بدی چ بهتر حتی شده نیم ساعت پیاده روی.
منم وزنم زیاده خودم بنظرم بهترین روش برام کالری شماریه
بنظرمن کالری شماری کن به اندازه کالریت درروز هرچی دوستداشتی میخوری وزنتم کم میکنی. بتونی یه کم ورزش ...
اره عزیزم بدنم خیلی مقاومه نسبت به کاهش وزن درطول ۳۶سال عمرم ۳بار ۳۰کیلو کم کردم.وبدنم به شدت مقاومه.الان با این روش سه روزه ۱کیلو کم کردم وخیلی دور کمرم کوچیک شده.البته چای سبز هم خیلی میخورم و ورزشمم بدو بدو دنبال پسرم