2777
2789
یه کم روانشناسی رشد بخونی میفهمی من چی میگم.من خودم مادرم بچم شش سالشه فهمیدم چقدر کوتاهی کردم درصور ...

میدونم چی میگی گلم

کاملا درسته

من خودمم امروز پسرمو دعواش کردم خیلی ناراحتم ولی شاید به قول شما بلد نیستیم 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اصلا مشکل دیگه ای داشته دختره جدا از بحث با پدرش

هر مشکلی هم بوده خانواده اولین محیط عاطفی هست که بچه توش رشد میکنه و شکل میگیره شخصیت و روح و روان و همه چیزش

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

هر مشکلی هم بوده خانواده اولین محیط عاطفی هست که بچه توش رشد میکنه و شکل میگیره شخصیت و روح و روان و ...

عزیزم درست میگی 

ولی مثلا همسر من و برادر شوهرم هر دو یه خانواده داشتن 

همسر من شکر خدا یه آدم نرماله ولی برادر شوهرم بارها رفتارهای اینجوری داشته متاسفانه 

نمی‌دونم متوجه منظورم شدی یا نه؟

کلی برات تایپ کرده بودم تاپیک ترکید🥴

😂❤

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

خواهرش میگفته با یکی تلفنی حرف زده لحظه اخر بعد گوشیشو پرت کرده و رفته برای انجام اینکار

ببین همه اینا برمیگرده به خانواده حیف وقت ندارم وگرنه عکس میگرفتم از کتاب روانشناسی رشد از بدو تولد حتی زمانیکه جنین داخل رحم مادر هست محیط نامناسب میتونه یه ویژگی مثبت رو از بین ببره انقدر مهمه من تازه دارم میفهمم خیلی چیزا رو در مورد رشد از همه لحاظ بچم من رشته دانشگاهیم مهندسی هست میگم کاش جای مهندس بشم انقدر ریاضی و فیزیک بخونم رفته بودم روانشناسی یا علوم تربیتی خونده بودم واسه بچم لاقل مفید بود

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

میدونم چی میگی گلمکاملا درستهمن خودمم امروز پسرمو دعواش کردم خیلی ناراحتم ولی شاید به قول شما بلد نی ...

وقعا بلد نیستیم حتی از پوشک گرفتن بچه از شیر گرفتن غذا دادن بهش همه اینا بلدی میخواد که به روح بچه آسیب نرسه حتی کتاب قصه خوندن باید مناسب سنش باشه همه چی مهم هست من خودم یه مادرم من خودم هم در حق بچم کوتاهی کردم

عزیزم درست میگی ولی مثلا همسر من و برادر شوهرم هر دو یه خانواده داشتن همسر من شکر خدا یه آدم نرماله ...

ببین شما نمیدونی رفتار پدر و مادرشون چجور بوده وقتی پایه اصلی که همون خانواده هست محکم و صمیمی باشه تا آخر عمر طرف آسیب پذیر نمیشه یه جای کار میلنگه

مگه عالم ذر چیز بدیه که بترسی کاربریت حذف بشه،من خودم راجع بهش تاپیک زدم چند بار،،،اگاه کردن آدما د ...

وای تو رو خدا ول کن شما هم دعوا شده بود فقط عالم ذر منو دیدی نوشتم دعوا شده بود رو ندیدی و نخوندی حوصله بحث داریا والا خوب حوصله میشه

ببین شما نمیدونی رفتار پدر و مادرشون چجور بوده وقتی پایه اصلی که همون خانواده هست محکم و صمیمی باشه ...

من می‌دونم رفتار پدر مادرشون جالب نبوده قطعا 

ولی می‌خوام بگم روحیات آدمها هم فرق دارن با هم 

من می‌دونم رفتار پدر مادرشون جالب نبوده قطعا ولی می‌خوام بگم روحیات آدمها هم فرق دارن با هم

روحیات آدما هم از داخل خانواده و محیط خانواده شکل میگیره میگم همه اینا برمیگرده به آگاهی پدر و مادر کاش اجبار میکردن قبل بارداری اول باید یه دوره فرزندپروری خونده بشه و بعد بچه دار می‌شدیم وگرنه انقدر الکی خودکشی نمیکردن بچه های بی گناه

روحیات آدما هم از داخل خانواده و محیط خانواده شکل میگیره میگم همه اینا برمیگرده به آگاهی پدر و مادر ...

خب از نظر شما چطور میشه یه پدر مادر دو تا فرزند که خیلی با هم تفاوت دارند تربیت میکنن؟؟؟

تجربشون همونه 

اگاهیشون همونه 

پس چرا بچه ها فرق دارن؟؟؟؟

خب از نظر شما چطور میشه یه پدر مادر دو تا فرزند که خیلی با هم تفاوت دارند تربیت میکنن؟؟؟تجربشون همون ...

ما توی یه خانواده نیستیم و از کیفیت و کمیت زندگیشون اطلاعی نداریم.من خودم دارم یه دوره رو توی جهاد دانشگاهی میگذرونم که درسای روانشناسی کودک و اینا داره این چیزا رو از اونجا یاد گرفتم وگرنه خودم تا الان فکر میکردم مادر خوبی هستم و همه تلاشم رو کردم و عاشق پسرم هستم ولی فهمیدم واقعیت چیز دیگه هست و در حق پسرم خیلی کوتاهی کردم 

ما توی یه خانواده نیستیم و از کیفیت و کمیت زندگیشون اطلاعی نداریم.من خودم دارم یه دوره رو توی جهاد د ...

بله خب اینکه آدم درسشو بخونه خیلی خوبه 

ولی قبول کن همه نمیتونن اینکارو انجام بدن 

هر کس بنا به تشخیص خودش سعی می‌کنه بهترین مادر یا پدر باشه برای بچش و قطعا نمیتونه تکمیل هم باشه حتی اگه درسش هم خونده باشه 

ولی به نظر من ذات و روحیه آدمها فرق داره 

مثلا همین دوست خودم چند تا خواهر بودن 

بقیه عاقل بودن خیلی و اون یدونه خیلی بلند پروازی الکی داشت که سرانجامش این شد