2777
2789
عنوان

یا صاحب الزمان این چیه جز معجزه

815 بازدید | 75 پست

من اصلا اصلا آدم مذهبی نیستم و پوششمم راحته.حتی نمازم نمیخونم که البته دارم جدی میشم برا انجامش.اینو گفتم که فک نکنید چون مذهبیم دارم تبلیغ میکنم،نه واقعا.

من از ۵سال پیش به خاطر کرامتی که از آقام صاحب الزمان دیدم خیلی بهشون ارادت پیدا کردم.امروز تولدم بود و یه مشکلی برام پیش اومده بود.گفتم آقا نمیخوای بهم هدیه ی تولد بدی؟مشکلمو حل کن.

بچه ها خدا شاهده شب که شوهرم اومد خونه دیدم دوتا شیرینی دستشه گفتم چیه گفتم رفته بودم عطاری خرید کنم فروشنده بهم دادش گفت نذر امام زمانه.شوهرم هیچ اطلاعی از صحبت هدیه ی تولد نداشت بعد دید من شوکه شدم جریانو براش تعریف کردم.به قرآن قسم شیرینی رو که خوردیم به ساعت نکشید مشکلم حل شد(ببخشید نمیتونم راجع به مشکلی که برام پیش اومد توضیح بدم).

شاید بگید چرا گفتم؟ گفتم چون وظیفه ی خودم میدونم.شاید حتی شده یک نفر راهش مثل من که قبلا هیچ اعتقادی بهشون نداشتم تغییر کنه.من بهشون قول دادم نماز بخونم انشاالله چون منم میخوام قدمی بردارم.

یا صاحب الزمان

دوستان خواهش میکنم اگر باور ندارید یا اعتقادی ندارید توهین نکنید و بدون نظر از تاپیکم خارج بشید.ممنونم

امام زمان خیلی مهربونه خیلی:))))) 

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

معجزه ها تو‌اوج ناامیدی اتفاق میفتن

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم🥺

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

واقعا دلم میخواد نمازخون شم

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

چه زیبا

البته من یه چیزی بگم

من خودم مذهبی نیستم

چند وقت پیش رفته بودم مشهد خواسته ای داشتم به رفتم حرم بعد که برای مادربزرگم که آدم مومن و نماز خونی هست گفتم گفت اول از همه از خدا بخواه 

به نظر منم شما از خدا بخواین خواسته تونو اول بعد از ایشون

تولدت مبارک هم ماه

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....