2777
2789
عنوان

یا صاحب الزمان این چیه جز معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 75 پست
واقعا دلم میخواد نمازخون شم

شروع کن عزیزم 🥲هرچه زودترر

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا.امروز کلی گریه کرده بودم.حتی داشتم میگفتم این بدترین روز تولدمه.الان برعکس شد

خداروشکر تولدت مبارک عزیزم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

خداروشکر عزیزم می‌دونم این که آدم بدونه امام زمان حواسش بهت هست چقققققدر حس خوبیه انشاالله توی تصمیمتون ثابت قدم باشید از امام زمان بخواید برای نماز و حجاب خودش کمکتون می‌کنه عزیزم با حال خوبت برای منم دعا کن 

اللهم عجل لولیک فرج 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

گاهیوقتا به خودم میگم خدا به اونایی ک نماز نمیخونن و پوشش شون ازادتره بیشتر عنایت داره 😔

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

تولدت مبارک عزیزم. 

منم امروز باهاش حرف زدم اتفاقا کارم هم درست شد. چرا ازش تشکر نکردم🤦🏻‍♀️ اصلا یادم رفته بود که ازش خواستم😢 مرسی که یادم آوردی.  امام زمانم ممنونم که هستی 🥺 خیلی دوستت دارم💚

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍