2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید مسواک به تنهایی پاک کننده نیست چون سطح دندون تمیز میکنه باید نخ دندون استفاده بشه که شیار ها ...

مسواک نعنا چجوریه عزیزم؟

دمنوش میخک برا معده ضرر نداره؟ هر روز باید خورد شه؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اخلاق تو ک تند ترهمدام از اول تاپیک هی میخوای بگی خود اسی بودهالانم حرف اسی اصلا تند نبود و والا رفت ...

دقیقا خیلی گیر میده  حتی مجازیم میشه شخصیتارو شناخت 

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

هر دو متاهلن و مادر و پدر

باید میگفته شما به سیبیلای خانمتون توجه کنین ن همکار

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

دقیقا خیلی گیر میده حتی مجازیم میشه شخصیتارو شناخت

دقیقا 

من واقعا تندی از اسی ندیدم

این کلا صفت های خودش روام میچسبونه ب بقیه

انگار جایزه میدن بهش ک هی بگ خود اسی بوده و فلان

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
منم همش فوبیای بوی دهن دارم‌خیلی مواظب خوردنم هستم

دونه قهوه هست برای خوشبو شدن دهان بخرید هر چند ساعت یدونه بخورید همیشه دهنتون بوی خوب میده

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

دقیقا من واقعا تندی از اسی ندیدماین کلا صفت های خودش روام میچسبونه ب بقیهانگار جایزه میدن بهش ک هی ب ...

تو چن تا از تاپیکا این دو کاربرو دیدم نمیدونم چسبوندن برچسبای خودشون به دیکران چیو ثابت مبکنه براشون که همه مثله خودشونن؟

بعضیا اصلا آداب زندگی اجتماعی و معاشرت با بقیه رو بلد نیستید چرا با استارتر گیر دادید زشته بخدا 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

تو چن تا از تاپیکا این دو کاربرو دیدم نمیدونم چسبوندن برچسبای خودشون به دیکران چیو ثابت مبکنه براشون ...

چون با این کار عقده و فشار درونیشون رو خالی میکنن و فک میکنن زرنگن در حالی ک فاقد شعورن

آخه اینک اسی باشه یا نباشه چ ضرری ب من میزنه ک من بخوام تندی کنم و هی گیر بدم ک اسی خودتی🤦🏻‍♀️

چون با این کار عقده و فشار درونیشون رو خالی میکنن و فک میکنن زرنگن در حالی ک فاقد شعورنآخه اینک اسی ...

دقیقا حرف منم اینه چ فرقی برا ما میکنه همکاره اسی یا خودش