2777
2789
عنوان

کیا مثل من هیچ امیدی ودلخوشی به آینده ندارن⁉️‼

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 79 پست
زندگیتو جذاب کن کارایی که دوس داری انجام بده و...

درحال حاضر کاری توو فور ودلم نیست که بهم نزه بده اگرم پیداشه خب میگم که چی بشه انجام بدم لحظه ای دلخوشم بعدش چی ؟؟؟شما خودت درطی روز تا شب چه کارامیکنی..؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سفر

تنهایی برم کجا آخه نه پولش و دارم نه اجازشو نه جایی بهم صفا میده تنهایی پاشم کجا برم باخانواده ام یه مسافرت یه روزه رفتیم اومدیم قراره انشاءالله ۱ ماه دیگه بریم مسافرت چندروزه 

اگر فهمیدی به منم بگو

از زیادی فهمیدن آدم خسته وافسره میشه ازاینک میدونی تهش هیچی نیست ازاین یکنواختی ها اراین خاله بازی های مسخره کلا ازقوی بودن خسته ام که چی همه چی توو این دنیا فانی وگذریه واقعا یه دلخوشی وحال دل اساسی میخوام یه امیری یه انگیزه ای والا هیچ چی نیست ک نیست

مجردی ؟ شاغلی ؟

مجردم درحال حاضر پارتنرم بیشتر منو به این حال وروز انداخته بیتهایت افسرده و ناامیده 

گاها کارای هنری میکنم وآنلاین شاپ دارم که الان حال وحوصلشو ندارم

منم اینجوری شدم ثانیه ب ثانیه تغییر مود میدم 😐

آاااخ گفتی من یه جوری به چرایی ونیستی وپوچی دنیا رسیدم همه چی برام گذراست خوشحالیام عمیق نیست یادته بچگیامون چقدرازته دل حال دلمون عالی و واقعا خوش بودیم همه چی مزه میداد همه چی قشنگ وبهترین بود همه چی ساده وباصفا بو  الان هرچی بیشتربدونی بیشتر افسرده میشی هرچی سن میره بالاتر میگی خب که چی بشه ....واقعا میخوام ازاین حال وروز بیام بیرون

آاااخ گفتی من یه جوری به چرایی ونیستی وپوچی دنیا رسیدم همه چی برام گذراست خوشحالیام عمیق نیست یادته ...

دقیقا 

باید دهنتو بوسید انقدر قشنگ فهمیدی 

منم همینجوری شدم

همسرم هی میگه چته قوی باش 

ولی امروز گریه کردم گفتم من فقط خستم 

میگه برو خونه ی مادرت ک یه شهر دیگه هستن و ازمن دورن گفتم اونجا هم حالم خوب نمیشه

منم خیلی دوست دارم از این وضعیت دربیام و خیلی تلاش میکنم ک انقد افسرده نباشم 

من انقدررر انرژی داشتم انقدر خوش خنده بودم و شیطنت میکردم همه ب من میگفتن مجلس گرم کن

الان شدم دکور 

هیچ فرقی با دکور ندارم 

ساکت میشینم یجایی و هیچ. حرف مشترکی با هیچکسی ندارم 

میرم بیرون از خودم میپرسم اینجا چیکار میکنم چرا اومدم بیرون باز برمیگردم توی خونه میگم وااای دوباره اومدم توی خونه و ماتم میگیرم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

من😭پشیمونم از اینکه با این ادم ازدواج کردم همه چیمو ازم گرفت اعصاب روان ارامش سلامتیم نابودم کرد من ...

مجرد موندن بهتر از ازدواج اشتباهه .خدا به دلت آرامش بده عزیز