2777
2789

سلام من ۵،۶سال پیش رفتم حس و علاقمو ب پسری ک دوسش داشتم گفتم بعد اونم گف ک بخاطر دَرس نمیاد تو رابطه یبارم گف ک عاشق ی دختر دیگس و ما میتونیم دوست معمولی باشیم. بعد کلن من تو این چن سال با اینکه فهمیدم عاشق یکی دیگس بیخیالش نشدم ب تلاشم ادامه دادم کلن چراغ سبز بودم ولی اون حتا من اولویت اولش نبودم🚶🏻‍♀🙂 خلاصه کلن ناامید شده بودم ازش ی وقتایی بود خیلی وقتا هم نبود‌ ک من پارسال با یکی از آشناها ک هم من میشناسمش هم کراشم رفاقت کردم. هدفمم این بود ک ببینم حس کراشم چیه نسبت بهم خلاصه وقتی ب گوش کراشم رسید اومد سمتم یکمم بهش چرت و پرت گفته بودن ک مثلن چیزی فراتر از رفاقت بین من و اون پسره بوده ک کراشم اومد خیلی پیگیری کرد حقیقتو بفهمه منم خیلی تلاش کردم تا بهش ثابت کنم چیزی بین من و اون پسره نبوده و فقد ی رفاقت ساده بوده ولی فک کرد من دارم بهش دروغ میگم😅 

ولی وقتی بعد این قضیه من بهش گفتم دوست دارم اونم گف منم دوست دارم صبر کن تا تکلیفو روشن کنم یطورایی امیدوارم کرد ولی دوما پیش گف ک بیا همو فراموش کنیم من هنوز عاشق اون دخترم همشم میگف ارتباط ما در اون حد نبود وفلان. ولی باز بعدش پیام داد منو مقصر همه چی جلوه داد😅💔 اخرشم گف ب گریه ای ک کردی نمی‌ارزید اگ بخای میتونیم بازم دوست معمولی باشیم اینطوری وجدانم راحته ک لااقل ولت نکردم🚶🏻‍♀ولی کلن از اون روز همش من دارم پیام میدم بهش اونم دیر سین میکنه یا سین میکنه و جواب نمیده💔

چیکارش کنم؟ 

دلیل نخاستنش چیه؟؟ من باعث شدم نخادتم؟

یک پسر ارزششو داره انقدر براش وقت بزاری ؟

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی وقتی بعد این قضیه من بهش گفتم دوست دارم اونم گف منم دوست دارم صبر کن تا تکلیفو روشن کنم یطورایی ...

سرد و گرم و بلاتکلیفی 

صندلی ذخیره ای که اگه اون دختر نشد تو بیای جاش 

یا هم روانشناسی تاریک داره میزنه که بدتر وابستت کنه

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

یک پسر ارزششو داره انقدر براش وقت بزاری ؟

چون این حس علاقه یبار ب وجود میاد ممکنه دیگ ب کسی دیگ این حسو نداشته باشمم🚶🏻‍♀️

نمیخام مدیون قلبم بشم بنظرت ب اندازه کافی تلاش کردم؟ یا بازم تلاش کنم؟

ببین مرد ها دوست دارن همه تو نخشون باشن، البته مرد سالم اینطوری نیست ولی اکثر پسرها روان سالمی ندارن اینم مثل اونا 

دوست دارن تو زندگیشون نباشید ولی ته دلشون بدونن خواستنی هستن خاطرخواه دارن و اینا 

شما صرفه تو آب نمک بودی این مدت واقعا ببخشید اینقدر رک میگم 

ببین ناراحت نشیا ولی تو ابنمکش بودی هر وقت کات میکرد با اون میومد سراغ تو باز اشتی میکردن میرفت با همون و تو یجورایی اویزونش بودی

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

سرد و گرم و بلاتکلیفی صندلی ذخیره ای که اگه اون دختر نشد تو بیای جاش یا هم روانشناسی تاریک داره میزن ...

خب بنظرت ب اندازه کافی تلاش کردم؟ یا بازم تلاش کنم؟ 

من باعث شدم نخادتم؟

خب بنظرت ب اندازه کافی تلاش کردم؟ یا بازم تلاش کنم؟ من باعث شدم نخادتم؟

نه 

تلاش برای کسیکه تو رو انتخاب دوم‌میبینع؟

کاملا واضحه 

خودتو سبک نکن 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹