2777
2789
عنوان

کیا مثل من هیچ امیدی ودلخوشی به آینده ندارن⁉️‼

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 79 پست
دقیقا باید دهنتو بوسید انقدر قشنگ فهمیدی منم همینجوری شدمهمسرم هی میگه چته قوی باش ولی امروز گریه کر ...

شاید واست دعا نوشتند یا چشمت زدند منم مثل تو شلوغ و اجتماعی بودم ولی الان خیلی ساله منزوی و افسرده شدم چشمم زدند

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

حتما ورزش روزانه داشته باش. در حد نیم ساعت تا یه ساعت. رقص و ترانه ی شاد هم خیلی کمک کنندست. یه ربع هم حتما روزانه خودتو آفتاب بده

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم زندگی بی فایده س مثلا چیزی بخریم ک چی شه؟ مثلا صبح تاشب داریم کارمیکنیم میخوریم میخوابیم ک چی شه؟ حالم نداریم نمازبخونیم.واسه گناهم ک عذاب وجدان داریم هیچی انگارخوشحالم نمیکنه همش فکرمیکنم بخاطرسنمه.۳۳سالمه باشوهرم دعوام میشه حق بامنه چون بی دلیل سرم فریادمیکشه ولی بازتوروش میخندم دلم میسوزه اگ نباشه ولی بابودنشم زجرم میده اصلا هیچی خوشحالم نمیکنه. نمیدونم چم شده

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

دقیقا باید دهنتو بوسید انقدر قشنگ فهمیدی منم همینجوری شدمهمسرم هی میگه چته قوی باش ولی امروز گریه کر ...

عزیزدلمی آاااخ عین منی که!!😔😢🥺

منم خیلی فعال وشوخوشیطونو بگو بخند وبانرژی مثبت وسنگ صبورومشاوره همه بودم بیخیال و الکی خوش بودم درس خون کاری باانگیزه الان همش میگم که چی بشه چه مسخره س دنیا مثلا کی چی خوددن وخوابیدن و کارای تکراری روزمره 

برم طبیعت برم بیرون میگم خب الان همین بود برن خونه میام خونه میگم چقدر کسل کننده س همه چی 

هی فقط فیلم میبینم و حال وحوصله ی آدمارو فقط ازدور دارم یه پیامی بدم و همین وازهمه فاصله  میگیرم دوری ودوستی جالبیش اینه هیچکسم نمیدونه وضع وحالمو 

شاید واست دعا نوشتند یا چشمت زدند منم مثل تو شلوغ و اجتماعی بودم ولی الان خیلی ساله منزوی و افسرده ش ...

همسرمم همینو میگه ولی خسته شدم حقیقتا 

از بس ب درگاه خدا دعا کردم خسته شدم 

نمیدونم چیکار کنم 

فکرای ناجور میاد توی ذهنم ک خودمو خلاص کنم

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

عزیزدلمی آاااخ عین منی که!!😔😢🥺منم خیلی فعال وشوخوشیطونو بگو بخند وبانرژی مثبت وسنگ صبورومشاوره هم ...

دقیقا 

منم انقدر حفظ ظاهر میکنم فکر میکنن چیزیم نیس 

ولی درونم آواره شده و نیاز ب ترمیم و تعمیر داره 

دنبال یه امامزاده میگردم برم بشینم توش گریه کنم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

حس میکنم زندگی بی فایده س مثلا چیزی بخریم ک چی شه؟ مثلا صبح تاشب داریم کارمیکنیم میخوریم میخوابیم ک ...

آااااخ آااااخ تو خودمنی بخدا منم دقیقا همینم دقیق همون حرفها وصحبتای منو کردی هنه چی پوچه وبیهوده عبثه برام 

جالبیش اینه گاهی باخودم میگم خب اون دنیابرین میگن زندگی ابدیه میگم وای هی آخرت زندگی کنیم که چی بشه تاابدیت وای یعنی انتهایی نیست هی زندگی وهی زندگی ... بعد میگم بیخیال به طوری میشه دیگ توکل بخدا اما زندگی توو همین دنیا برام مسخره میاد حالم ازته دل باهیچی خوش نیست سریال اینترنتی باگوشیم میبینم بعدمیگم خب الان چی خوشحالم میکنم چه کنم میبینم هیچی دعوتمون میکنن مهمونی میگم وای باید چند ساعت الکی بگمو بخندمو حرف وصحبت کنم که چی بشه شبانه روز اتاقمم حال وحوصله ی احدیوندارم ازشانس جدیدا هم همش مهمون میاد برامون یادارن دعوتمون میکنن 🤷‍♀️🤦🏾‍♀️

دقیقا منم انقدر حفظ ظاهر میکنم فکر میکنن چیزیم نیس ولی درونم آواره شده و نیاز ب ترمیم و تعمیر داره د ...

آره عزیزم والا احوالات درونی من من از امام و امامزاده گذشته اتفاقا سفدزیارتی انشاءالله میخوایم  بریم اما بشینیم  توو حرم دعا ورا ونیاز ومناجات کنیمو گریه کنیم که چی بشه  خب بعدش همون اش وهمون کاسه س 

آااااخ آااااخ تو خودمنی بخدا منم دقیقا همینم دقیق همون حرفها وصحبتای منو کردی هنه چی پوچه وبیهوده عب ...

مثلا فرض کن خبری یا اتفاقی ک سالهای سال منتظرش بودم روشنیدم ی مدت کوتاه خوشحال بودم بعدباخودم میگم خب ک چی؟ 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

آره عزیزم والا احوالات درونی من من از امام و امامزاده گذشته اتفاقا سفدزیارتی انشاءالله میخوایم بریم ...

ان شاء الله حال دلمون خوب بشه 

من میدونم از چی حالم بده 

از بس کارهای خونه سنگینه برام و هر روز همین هارو از صبح تا شب انجام میدم 

همسرم خونه نیس و اخر هفته ها میاد و میره 

منم توی شهر غریبم و هیچکس کنارم نیس 

هیچ دوستی ندارم 

خودم و بچم از صبح تا شب باهم سروکله میزنیم 

ب همسرمم ک شکایت میکنم میگه میخوای نرم سرکار از گرسنگی تلف بشیم همش حرفای تکراری...

همسرمم همینو میگه ولی خسته شدم حقیقتا از بس ب درگاه خدا دعا کردم خسته شدم نمیدونم چیکار کنم فکرای نا ...

منم خسته ام از قوی بودن وازتظاهر به بهترین بودن 

خدانکنه این فکروحسو دور کن ازخودت ولی واقعا موندم آخه قربون خدابرم چدا اخه اتقدر م داری همینجوری انسان می افرینی که چی بشه 

مسخره س همه چی همون ازدواج وبچه داشتنم مسخره س که چی بشه بخوروبخواب و ...باشوهرت رابطه بعد بجه بیاد بچه و دردسراشوبکش بزرگ شه پیرشیم بمیریم!!! کلا ازصبح که پامیشیم تاشب و کارای تکراری نگاه میکنم بقیه رو میدوان درتلاطمن میگم خب که چی بشه میرم خرید میام ذوق وشوقم آنیه پارک ک کلا بده شلوغیشم دیگ نمیخوامووازچشمم افتاده طبیعت بکر وتنهایی با خانواده بر آدم بره بساط کنه برگرده خوشیش آنیه همشم البته باید یه چیزی هرجا میری بخوری دیگ آدمیزاد عجیبه فقط باید دوارازجون همگی این لفطو میگم بلومونه آدم همش که مثلا خوش بگذرونه میگم خنده داره کلا زندگی 

آدم بشینه خونه ش والا ولی میگم کاش توو خونه میشد حالمون عالی باشه  خدایاخیته ام کجاس دلخوشی خودمونیم ها دنیات خیلی مزخرف بود

مثلا فرض کن خبری یا اتفاقی ک سالهای سال منتظرش بودم روشنیدم ی مدت کوتاه خوشحال بودم بعدباخودم میگم خ ...

آفرین دقیقا همه چی آنیه لحظه ایه خوشیها برامون مثلا الان شبه باید بخوابیم هرشب همینه و صبح صبحانه باید درست کنیم بخوریم دستشویی بریم یک روز درمیون مثلاحمام بعدناهاردرست کنیم بخوریم بخوابیم کارخونه نالا یاکاربیرون فرقی نداره شب شام درست کنی بخوری مهمون بیاد تکراری مهمونی بری تکراری که چی بشه الکی باید خوش بگذرونیم بااین چیزا ولی ازته دل نیست بچگیا میکم همه چی ازته دل براموندخوش بوددازته دل میخندیدیدینو شاد بورین وبیخیال همه چی باصفا وساده قشنگ بود اما الان والا هیچی مزه نمیده فقط مجبوریم ک زندگی کنیم همین

حتما ورزش روزانه داشته باش. در حد نیم ساعت تا یه ساعت. رقص و ترانه ی شاد هم خیلی کمک کنندست. یه ربع ...

بهترین ورزش میگن پیاده رویه حال وحوصلم نمیکشه آره باید شده یک روز درمیون لااقل برم پیاده روی نرمش های کششی وهوازی انجام بدم و برقصم ولی آخه همین هارم باخودم میگم خب انجام بدم که چی بشه زندگی کردن برام مسخره میاد توو دنیا

مشاوره پول داری برو روانشناس خوب کلا تغیرمیکنی

والا نه مشاور خداد تومن میگیرن تو ازصبح تا شب چه ها میکنی؟؟برای حال دلت که عالی شه وخوشحالیت ارته دل بشه وامیدوانگیزه داشته باشی و تلخیهارو فراموش وفقط شادی هاروبخاطر بسپاری چه کارایی میکنی؟آیا دوست زیاد داری وچندوقت یکبار میرید خونه ی هم وباهم بیردن میرید مرسی که همروجواب میدی