2777
2789
عنوان

بچها اجیم خیلی بداخلاق شده

224 بازدید | 21 پست

هردومون بچگیمون خیلی سخت گذشت و میگذره،ولی اجیم واکنشاش خیلی با من فرق داره،همیشه بداخلاق و عصبیه قدر نشانسه خیلییی حساسه خیلی

ولی من همیشه باخودم کفتم منم تاثیرای دیگع ای دیدم و رو منم تاثیر گذاشت حالا هرکی یجور واکنش نشون میده اونم اینجوریه،هی میگم گنجایش روانیش کمتره هرچی گفت هرکاری کرد من پشتشم و دوسش دارم بهش عشق میدم ارومش میکنم،،،،ولی هرکاری میکنم بدتر میشه،خیلی اذیتم میکنه بخدا،من هیچ پول توجیبی نمیگیرم ولی با همون یکمی که عیدی میگیرم برا احیم کادو میخرم که خوشحال شه،ولی اون فقط با بداخلاقی و نمک نشناسی جوابمو میده،دیکه خسته شدم....خیلی دوستش دارما خیلییی،ولی خستم دیگه،،،

لازم به ذکره که پول مشاور رفتن ندارم،۱۵۷۰هم راهکار درست نمیده،۱۴۸۰قبضش زیاد میاد نمیتونم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

بخدا اواخر مهر تولدشه،من از الان در به در دنبال اینم یکم پول جور کنم بتونم کادویی بگیرم که خوشحالش کنه...

هی دارم تو ذهنم پلن میچینم که فلان چیزو بخرم بهمان چیزو بخرم،،،ولی اون هرثانیه داره یجور اذیت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن براش دعا گرفتن

منم همین حسو دارم چون فامیلا بابام دعانویسن جد اندر جد شدیدا با ما مشکل دارن،اجیمم هی یه سری موحوداتو تو خونه میبینه حس میکنه،کلا خیلی نشونه دعا طلسم داریم

کاش یه ابجی مثل تو داشتم شاید دنیام قشنگ تر میشد💔

قربونت برمممم،کاش میتونستم اجیت باشم ،به هرحال بدون که هرکاری از دستم برمیاد بگو انحام بدم عزیزم باعث افتخارمه

باهاش صحبت کنه شاید ناخواسته سر چیزی ناراحتش کردی

بخدا همش باهاش حرف میزنم،هی میگم چیز یهست بکو ولی کتکم میرنه میکه برو نمیخام با کسی حرف بزنم حوصلتونو ندارم از همتون بدم میاد

قربونت برمممم،کاش میتونستم اجیت باشم ،به هرحال بدون که هرکاری از دستم برمیاد بگو انحام بدم عزیزم باع ...

خدا حفظت کنه برای آبجیت عزیزم♥️امیدوارم به خودش بیاد و قدرشناست باشه🫂♥️

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
خدا حفظت کنه برای آبجیت عزیزم♥️امیدوارم به خودش بیاد و قدرشناست باشه🫂♥️

عزیزمییی همچنین شمارو برای عزیزاتون،

فدات شم،کاش میشد،نه فقط برا من،خودشم داره آسیب میبینه