2777
2789
عنوان

کیا مثل من هیچ امیدی ودلخوشی به آینده ندارن⁉️‼

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 79 پست
گلم این حالت سراغ همه ما میات انسان اسیر ذهنه هر چی توی مغز و فکر بگذره توی رفتار و افکارمون تاثیر د ...

کاملا درسته خداکنه مثل قبلم یا بهتراز قبل بشم و بشم مثل شما که خوشی هاتون واقعیه وازته دله ...واقعا ممنونم عزیزم توکل بخدا انشاءالله خدابه من وپارتنرم وآدمهای ی که همه چیو الکی ومسخره وپوچ میبینن وتکراریه همه چی براشون وازدرون دلشاد وآروم نیستن ودچار افکارواحساسات مثبت وخوب دیگه نیستن ودلخوشی وانگیزه ی هیچیو نوارن واقعا واقعا کمک کنه برام دعا کنید🥺🤲♥️🙏🏽💐💐👌🏼👌🏼

وقتی از درون شاد نیستی، همه چیز موقتی میشه. خیلی وقتا آدم باید یه تغییراتی توی زندگیش بده تا شور و ش ...

باشه عزیزدلم تموم سعی وتلاشمو میکنم توکل بخدا کاملا درسته خداکنه مثل قبلم یا بهتراز قبل بشم و بشم مثل شما که خوشی هاتون واقعیه وازته دله ...واقعا ممنونم عزیزم توکل بخدا انشاءالله خدابه من وپارتنرم وآدمهای ی که همه چیو الکی ومسخره وپوچ میبینن وتکراریه همه چی براشون وازدرون دلشاد وآروم نیستن ودچار افکارواحساسات مثبت وخوب دیگه نیستن ودلخوشی وانگیزه ی هیچیو نوارن واقعا واقعا کمک کنه برام دعا کنید🥺🤲♥️🙏🏽💐💐👌🏼👌🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسرده شدی، اول که بگم نباید بیکار بشینی باید مشغول باشی تا فکرای منفی سمتت نیاد ، بعد مثلا باشگاه ب ...

من سالهاست که اینجوریم وهرسال بدتراز سال قبلم آااااه...کاملا درسته خداکنه مثل قبلم یا بهتراز قبل بشم و بشم مثل شما که خوشی هاتون واقعیه وازته دله ...واقعا ممنونم عزیزم توکل بخدا انشاءالله خدابه من وپارتنرم وآدمهای ی که همه چیو الکی ومسخره وپوچ میبینن وتکراریه همه چی براشون وازدرون دلشاد وآروم نیستن ودچار افکارواحساسات مثبت وخوب دیگه نیستن ودلخوشی وانگیزه ی هیچیو نوارن واقعا واقعا کمک کنه برام دعا کنید🥺🤲♥️🙏🏽💐💐👌🏼👌🏼

من سالهاست که اینجوریم وهرسال بدتراز سال قبلم آااااه...کاملا درسته خداکنه مثل قبلم یا بهتراز قبل بشم ...

هی خواهر من خودم بخاطر یه اتفاقه بد پارسال بدترین روزای زندگیمو گذروندم ، هنوزم حالم کامل خوب نشده، ولی چاره ای نیست جز قوی شدن و ادامه دادن و زندگی کردن... روزای عمر میگذره باید سعی کنیم خوش بگذره

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

پس منی ازاحوالاتت بگو واینک الان چه کارامیکنی از آدمها وجمع فامیلا و...دوری میکنی یانه مجبوری که بزی ...

با کسی در ارتباط نیستم از همه دوری میکنم

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است