2777
2789
عنوان

خانم های شاغلی که شوهر طلبکار دارن

1495 بازدید | 85 پست

آدم باید چطور کنار بیاد که با همچین آدمی ازدواج کرده؟! تو کار خونه کمک نمی کنه اگر هم بکنه یه جوری حرف می زنه و رفتار می کنه انگار پتروس فداکاره و مردی بی همتا که بزرگوارانه تو کاری که مال زن خونه ست مشارکت داشته! امروز ناهار نداشتیم منم از سرکار اومدم هم گرمازده بودم هم خسته یه کم چشام رو بستم خوابم برد و بیدار شدم دیدم عصر شده و آقا رفته تو قیافه و داره میره بیرون! یعنی حاضره از گرسنگی بمیره اما یه بار آشپزی نکنه حتما من باید بپزم. 

هر وقت دعوامون میشه میگه من خیلی مرد خوبیم خودم رو با تو تطبیق دادم. منظورش اینه که کار خونه رو روال مد نظرش نیست و ایشون خیلیییی مرد خوبیه که هیچی نمیگه 😂 به خدا نمی دونم بخندم یا گریه کنم یعنی نه تنها کمک نمی کنه بلکه منت هم سر من میذاره و معیارهاشم برای رضایت از خانه داری من اینه که همیشه خونه امون مثل ایینه بدرخشه سینکمون برق بزنه در یخچال رو باز می کنه همیشه یه چیزی برا خوردن باشه که گرسنه نمونه و شام و ناهار هم برنج طبخ بشه با یه سری غذاهای محدود اونم به سبکی که مامانش میپزه 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عزیزم مثل یه مرررررد واقعی خرجمو بکش ماهیانه پول خوب بزن برام منم بمونم خونه عین دسته گل برات خونه نگهدارم و آشپزی کنم شتر سواری دولا دولا نمیشه جانم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اصلا فرق بین زن شاغل و خانه دار رو نمی فهمه و شایدم منفعتش در اینه که نفهمه! انگار من خدمتکار خونه ام و ایشون باید از خدمات من رضایت داشته باشه اگر هم راضی نباشه و سکوت کنه یعنی خیلی مرد خوب و مهربان و باگذشت و اینایی هست

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

شغل خودت و همسرت چیه؟!

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

از حقوق خودت چیزی خرج خونه میکنی یاکلا براخودته 🤔

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
مگه خودش سرکار نمیره؟

چرا میره ساعت کاریشم آنچنان زیاد نیست که بگم نمیرسه کمک کنه. هر دو میایم خونه من کار می کنم ایشون استراحت و گوشی و گردش با دوستان آخرشم میگه تو از پس خونه داری برنمیای 

بگو عزیزم مثل یه مرررررد واقعی خرجمو بکش ماهیانه پول خوب بزن برام منم بمونم خونه عین دسته گل برات خو ...

تو خانواده اینا دولا دولا میشه دیگه هم میگن عروس درآمد داشته باشه خرج خودش رو بده هم هیچی نخواد هم کدبانو باشه در حد تیم ملی و همه کارای خونه رو هم بکنه

چرا بهش نمیگی که اگه ناراحتی تنهایی مخارج زندگی رو بده تا من بشینم تو خونه و برات بپزم و بسابم و تو کیف کنی؟ 

تو چرا سرش منت نمیذاری که داری توی کاری که وظیفه ایشونه یعنی تامین مخارج زندگی از خودگذشتگی میکنی و کمک میکنی؟ 

قربون شوهرم برم به خدا گاهی از اینجا میفهمم چقدر باید قدرش و بدونم .

😐یه تاپیک جداگانه بزن قربونش برو والا ما هم خوشحال میشیم ولی اینطوری با این پست استارتر ممکنه ناراحت بشه عزیزم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚