2777
2789
عنوان

خانم های شاغلی که شوهر طلبکار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 85 پست
از حقوق خودت چیزی خرج خونه میکنی یاکلا براخودته 🤔

من هزینه های خودم رو میدم و به نظرم این خودش یه کمک خرجی به همسرمه اما اون این رو نمی فهمه انتظار داره من نصف خرج خونه رو هم بدم تا اسمش بشه زندگی مشترک در حالی که من درآمدم خیلی کمتر از شوهرمه فقط میتونم هزینه هلی خودم رو بدم و مختصر پس انداز کنم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
خدا رو شکر حداقل ما تاپیک زدیم باعث شدیم ایشون قدر شوهرش رو بدونه و قربونش بره😐 سبب خیر شدیم

حالا هزار بدی پشت شوهرت میگفتیم خوب بود چهارتام فحشش میدادیم !!!!! خب چاره چیه هر کی یه جاییش میلنگه مطمینا صدتا خوبیم داره بیای تاپیک بزنی،من واقعا همسرم خیلی تو کار خونه کمک میکنه اونم چون خوشش از تمیزی میاد دیگه غر نمیرنه خودش انجام میده :)))))))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خانواده اینا دولا دولا میشه دیگه هم میگن عروس درآمد داشته باشه خرج خودش رو بده هم هیچی نخواد هم ک ...

غلط کرده تو رو نده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

دقیییییقا حاصل تربیت غلط مادرشه اصلا مادرش بفهمه پسرش تو خونه کاری کرده سکته می کنه. درست نشده پنج س ...

ایتا داری کانال برات بفرستم در مورد خانواده! 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

دقیییییقا حاصل تربیت غلط مادرشه اصلا مادرش بفهمه پسرش تو خونه کاری کرده سکته می کنه. درست نشده پنج س ...

از حقوقت خرج می‌کنی تو خونه؟!!!اگه نه که خب همسرت حق داره میتونی از حقوقت کمکی بگیری که خودتم اذیت نشی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یا خدا اساتید اخلاق :/

راست میگه واقعا درست نیست آدم وسط مشکلات بقبه بیاد بابت راحتی خودش خدا رو شکر کنه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بیااینم امتحان کن بخودت فشارنیارتونستی غذااماه کن نشدفدای سرت مهمونیتوبروبدون دغدغه توکه هرکارمیکنی اقاناراضییه لااقل خودتوخسته نکن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چرا بهش نمیگی که اگه ناراحتی تنهایی مخارج زندگی رو بده تا من بشینم تو خونه و برات بپزم و بسابم و تو ...

تو دعوا میگم ولی انگار با سنگ حرف می زنم آخرشم کارمون به قهر می کشه واقعا دیگه برا اینکه تنش ایجاد نشه حرفی نمی زنم و خودم کم و زیاد کارا رو انجام میدم اونم هر وقت عشقش کشید یه کمکی می کنه ولی آخه دیگه نمی کشم که طلبکارم باشه ازم تو دعوا بگه تو غذا هفته پیش چی پختی نمی دونم شور بود بی نمک بود و از این حرفا 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
نمیشه به خدا این همه وقتم رو صرف برا خونه داری تلف می کنم از تفریح و استراحتم می زنم یه مهمونی خونه ...

متاسفانه اکثرا همینن ، 

اطرافیانم هر خانمی شاغله بیشتر کارهای خونه و بچه رو خودش انجام میده 

شوهره یه کم کمک میکنه ولی بیشتر خانمه انجام میده

فقط در عجبم از اینکه جنس زن نحیف تر از مرد آفریده شده و طبیعتا باید کمتر کار کنه ، پس چطور از زن شاغل انتظار دارن کار خونه و بچه هم انجام بده

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

ما در دوره‌ی گذار زندگی سنتی به مدرن هستیم.نه فرهنگ زندگی با زن شاغل رو داریم نه توانایی زندگی با یک ...

آره به خدا اکثر مردا فرهنگ زندگی با زن شاغل رو ندارن منم الان کارم رو بذارم کنار می دونم این راحتی الانم از دستم میره استقلالی که الان تو خرج کردن دارم رو از دست میدم و باید همش چشمم به دست شوهرم باشه تازه اون موقع چقدر از من توقع خواهد داشت خدا می دونهههه دیگه فکر کنم باید برم مسابقات جهانی خانه داری مقام بیارم براش 😂

نه بیشتر از پدرشون یاد میگیرن. مادر منم برادرامو خیلی لوس کرده اما چون تو خونه کمک کردن پدرمو دیدن ایناهم برای خانوماشون کمک می کنند. بچه داری و خانه داری و آشپزی میکنند. با وجود اینکه خانوماشون شاغل نیستن

من کارم توی خونه است، برنامه نویسی و ترجمه و تدریس آنلاین. کلا مشغول هستم، یه پسر شش ساله دارم فوق العاده باهوش و البته شیطون، و دارای اختلال شبه اتیسم، یعنی خیلی خیلی سخت با کسی غیر از من رابطه می گیره، برای درس و کاراش خیلی باید وقت بگذارم، روزی یک ساعت باهاش موسیقی کار می کنم، یک ساعت زبان، درس های کلاس اول رو پیش پیش بهش یاد می دم. کاردستی، بازی، روزی دو بار می برمش بیرون و پارک  ... توی خونه هم که کار می کنم و تمام هزینه های کلاس های پسرم و خیلی از هزینه های خونه با منه. 

شب ها به شدت بد خواب هستم و اصلا شبا به هر دلیل نیم تونم بخوابم اگه هم بخوابم کلی کابوس می بینم (تاپیک قبلم رو بخونی متوجه می شی)، برای همین شب ها هم یا کتاب می خونم یا برای خیریه ها بافتی می بافم یا اگه کار داشته باشم ، کارا نجام می دم. 

حالا همسرم، صبح بعد از من بیدار می شه صبحانه حاضر اماده، می خوره می ره سر کار، ظهر میاد، ناهار می خوره ، توی گوشی می چرخه، می خوابه عصر وشب هم یکی دو ساعت سر کار و بعد جلسات و دور همی های مختلف به بهانه های معمولا مذهبی، با دوستاش، کلیه برنامه هاش سر جاشه، همه برنامه ها، یعنی حتی یک برنامه رو کنسل نمی کنه، ولی من الان که پسرم شش سالشه، حتی نتونستم یک بار برای خودم بیرون برم، و تمام برنامه هام با پسرم تطبیق داده می شه که البته فدای یک تار موش و یه خنده از ته دل پسرم. 

حالا هر شب به بهانه های مختلف، همسرم می گه خونه داریت خوب نیست، اون طوری که باید به خونت نمی رسی، دیگه واقعا نمی دونم باید چیکا کنم، هفته ای سه بار جارو می کشم، هفته ای دو بار لباس می شورم، هر روز گردگیری، هر روز تمیزی آشپزخانه، ناهار و شام هم که غذای گرم و آماده، یک بار نشده ظرف شب رو بگذارم برای صبح، یا وتی عصرها بخوام بخوابم (چون فقط عصرها می تونم یکی دو ساعت بخوابم) قبلش چایی رو حاضر نکرده باشم و ظرف ها رو نشسته باشم، ولی همیشه طلبکاره و متلک می گه، بعد هم اگه شاکی بشم، می گه شوخی کردم. 

می خواستم بگم که استارتر تنها نیستی