2777
2789
عنوان

خانم های شاغلی که شوهر طلبکار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 85 پست
در ضمن این گاهی که گفتم کمک می کنه خیلی انگشت شماره و در کل خودش اعتقاد داره همین که خونه رو به هم ن ...

عزیزم همین که گفتم بهت پولت رو پس انداز نکن کمکی بگیر. غذا از بیرون بگیر ولی بگو اگه من باید تمام و کمال کار خونه بکنم شما هم باید خرج منو بدی خرجی بگیر ازش کار بیرونت رو انجام بده اینطوری فکر کنم به دلت بشینه و اعصابت آروم بشه اگه غر هم بزنه🤗

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

😅نه راستش نمیدونم چون خودم خرج آنچنانی ندارم😆

من خرجم زیاده نه اینکه تند تند خرید کنم ها نه ولی از هر چیزی معمولا خوبش رو می خرم اونم تو این زمونه که یه کرم مرطوب کننده معمولی زیر یه تومن نیست یا یه جفت کفش سه تومن کمتر نیست با این حقوق کارمندی من به زور و تعداد خریدهای محدود سر می کنم 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا نظرمنم همینه وقتی کمک خرج نیس حتی یه مقدارکم همسرش حق داره

بابا یعنی یه زن خرج خودش رو میده کمک خرج محسوب نمیشه؟!  خوب من سرکار نمی رفتم همه احتیاجات شخصی من رو شوهرم باید تامین می کرد ولی الان اصلا روحشم خبر نداره از این خرجا 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
وای قربون اون دلت که من می دونم چی می کشی. حالا من بچه ندارم یعنی با این اخلاق شوهرم بهش فکر نمی کنم ...

دیگه اگه آنقدر سر غذا ادا درمیارع لوسش کردی ببین یه دفعه نمیشه تغییر کرد ولی کم کم رویه رو عوض کن فقط یهویی بخوای تغییر بدی زندگیتون بهم می‌ریزه و همسرت گارد میگیره اگه مشاور بیا هست ببرش مشاوره 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

دیگه اگه آنقدر سر غذا ادا درمیارع لوسش کردی ببین یه دفعه نمیشه تغییر کرد ولی کم کم رویه رو عوض کن فق ...

آره خودم لوسش کردم یعنی خودم کردم که لعنت بر خودم باد🙂

مشاور بیا نیست من خودم باید رو خودم کار کنم بتونم با سیاست و درست رفتار کنم 

بابا یعنی یه زن خرج خودش رو میده کمک خرج محسوب نمیشه؟! خوب من سرکار نمی رفتم همه احتیاجات شخصی من ر ...

ببین یه دفعه ای نه ولی کم کم ازش برای مخارجت پول بگیر پول خودتم پس انداز کن یا همون که گفتم کارخونه سختته اونو برای کارهای تو خونه ت خرج کن. فقط تاکید میکنم ابدا حرکت انقلابی نکن یهو بخوای کل شرایط رو عوض کنی یا تغییر رویه بدی کلا زندگیت بهم میریزه

جلو شوهر من بگی زن با مرد فرق داره و زن ضعیف تره اینطور برداشت می کنه که پس من باید زور بگم تو گوش ک ...

یاعلی 😬

از دست این مردها 

خودشون رو میزنن به اون راه

در صورتی که واضحه کسی که از نظر جسمی ضعیف تره یعنی باید بیشتر هواش رو داشت و ازش حمایت کرد و همیشه کمکش کرد

امام علی میفرمایند : زن گلی لطیف است نه قهرمان زندگی (یعنی زن برای کارهای سخت آفریده نشده ) 

البته اگه زایمان رو فاکتور بگیریم 🤪🤪

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

😅نه راستش نمیدونم چون خودم خرج آنچنانی ندارم😆

خوش بحال شوهرت 😄

البته خودم هم کم خرجم

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

یاعلی 😬از دست این مردها خودشون رو میزنن به اون راهدر صورتی که واضحه کسی که از نظر جسمی ضعیف تره یعن ...

همه چی رو به نفع خودشون تفسیر می کنن. بگی ضعیف ترم میگن آهان دیدی گفتم من برترم بگی نه قوی ام میگن آهان خوب پس برو کار کن خرج خودت رو بده کارای خونه رو هم انجام بده تمام و کمال

استاتر عزیز ،به نظر من هر وقت از خودش تعریف کرد تو هم ازش تعریف کن مقابلش قرار نگیر بزار با معرفت بشه بزار بگه من انسان با شخصیتی هستم ،بهش ثابت نکن کاری نکردی،فردا همین کار کوچیک را هم نمیکنه،به ایراد گرفتنش جواب نده حساس نشو،ولی خرج خونه را هم نده اتفاقا برعکس خرج خودت را هم با زبون خوش ازش بگبر،خونه باید گاهی کثیف بمونه ،ظرف تو سینک بمونه تا بقیه بفهمن کسی تمیزشون میکنه ،که گاهی از زور خستگی و...دیگه نمیتونه تمیز کنه ،ولی رازش اینه که مقابل همسرت قرار نگیری از خودش تعریف کرد تایید کنی ،غر زد جواب نده،