2777
2789
عنوان

خانم های شاغلی که شوهر طلبکار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 85 پست
محلش نزار. یه گوشتو در کن یکی را دروازه. هر کاری راحتی انجام بده.

نمیشه به خدا این همه وقتم رو صرف برا خونه داری تلف می کنم از تفریح و استراحتم می زنم یه مهمونی خونه پدرم راحت نمیرم همش بدو بدو که برگردم خونه ایشون بدون شام و ناهار نمونه آخرشم از من طلبکاره ایشون میشه مرد فداکار من میشم زن بی مسئولیت

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐یه تاپیک جداگانه بزن قربونش برو والا ما هم خوشحال میشیم ولی اینطوری با این پست استارتر ممکنه ناراح ...

وا چه حرفا از اینجا میشنویم چرا ناراحت بشه مگه بچس!!! هر فردی یه اخلاقی داره همسر ایشون حساستره ،احتمالا خودت ناراحت شدی!!!

مادرش پرتوقع بارش آورده ..شوهرت فکر میکنه تمام کارهای خونه وظیفه زنه ..

حالا به مرور زمان درست میشه 

کافیه شوهرت مریض بشه و شما بهش توجه کنی ..به مرور می‌فهمه چه زن خوبی داره  

به نظرم مرد هم باید در کنار زن تو خونه کار کنه .

به خصوص که زن شاغل باشه. 

در تاپیک انتقاد و نارضایتی از شوهر که نمیان قوربون شوهر خوب و قدر دان برن عزیزم

خدا رو شکر حداقل ما تاپیک زدیم باعث شدیم ایشون قدر شوهرش رو بدونه و قربونش بره😐 سبب خیر شدیم 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

ما در دوره‌ی گذار زندگی سنتی به مدرن هستیم.

نه فرهنگ زندگی با زن شاغل رو داریم نه توانایی زندگی با یک حقوق!

اینه که، خدا صبرتون بده. ولی سعیتون رو بکنید که بهتر بشه.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

وا چه حرفا از اینجا میشنویم چرا ناراحت بشه مگه بچس!!! هر فردی یه اخلاقی داره همسر ایشون حساستره ،احت ...

😂

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

نمیشه به خدا این همه وقتم رو صرف برا خونه داری تلف می کنم از تفریح و استراحتم می زنم یه مهمونی خونه ...

من اگه کسی اینجوری بام رفتار کنه براش کاری انجام نمیدم. هروقت حال داشتم میپزم نداشتم نمیپزم.

مادرش پرتوقع بارش آورده ..شوهرت فکر میکنه تمام کارهای خونه وظیفه زنه ..حالا به مرور زمان درست میشه ک ...

دقیییییقا حاصل تربیت غلط مادرشه اصلا مادرش بفهمه پسرش تو خونه کاری کرده سکته می کنه. درست نشده پنج ساله به زبون خوش با دعوا هیچ جوره عوض نشده همش مثل طلبکاراست 

😐یه تاپیک جداگانه بزن قربونش برو والا ما هم خوشحال میشیم ولی اینطوری با این پست استارتر ممکنه ناراح ...

دقیقا 😑😑

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

خدا رو شکر حداقل ما تاپیک زدیم باعث شدیم ایشون قدر شوهرش رو بدونه و قربونش بره😐 سبب خیر شدیم

😅منم بهش میگم میگه وا چرا استارتر ناراحت بشه حتما خودت ناراحت شدی🦦 کلا درک صفر از صد🤗🤐

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚