2777
2789

بچه ها من برند باز نیستم ولی از یه گوشی آنر خوشم اومده مدل مجیک ۷ پرو قصد خریدش دارم به نظرتون برند خیلی مهمه ؟ چون واسه من اصلا برند مهم نیست 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه باهاش طلا میخرم ۵ سال بعد با اون مقدار طلا میشه ۲۰۷ خرید

عاقل باش

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

اصلااااااا

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

نه دیگه .

گوشی طلا نیست که قایم کنی .

راحت با چاقو زیر گلو محو میشه .

چقدر موبایل و لبتاب داماد دایی ام تو بالاشهر کش بردند .

چند تا فامیل و همسایه .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

نه ترجیح میدم وقتی پای اینقدر پول وسطه برم سمت گوشی و برند هایی که تضمین شدست

آخه آنر مجیک ۷ پرو خیلی تعریف میکنن مثلا با این گوشی گردو میشکونن ( تست مقاومتش دیدم )  میگن کیفیتش به شدت بالا هست 

امان از روزی که گدا معتبر شود