2777
2789
عنوان

برای گوشی آنر حاظر هستید نود میلیون پول بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 50 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ترجیح میدم وقتی پای اینقدر پول وسطه برم سمت گوشی و برند هایی که تضمین شدست

آنر تضمین شده است معلومه برندا رو نمیشناسی ، ولی اسی اینقدر پول واسه گوشی نده اشتباه محضه

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

من چند ساله آنر دارم بنظرم بهترین گوشیه

کدوم مدلش داری عزیزم ؟ 

والا من یه انر ۵۰ خریدم برای خواهرم به شدت راضی هست برای همین من قصد دارم بخرم 

خواهرم گوشی آنر ۵۰ داره بعد از دستش ول شده اوفتاده رو لبه پله از فاصله دو متری باورت میشه صفحه اش هیچیش نشده ؟ 

دوستمم گوشی آنر داره صفحه گوشیش شکست با ۳۰۰ تومن صفحه اش درست کرد اون وقت من که گوشیم سامسونگ هست با ۵ میلیون رفتم صفحه گوشیم درست کردم 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

منم قبل از اینکه ازش بخرم اصن نمیدونستم چیه، ولی برند خیلی خوبیه از لحاظ کارایی چندین ساله دارمش نه هنگ میکنه دوربینش کیفیتش عالیه حافظه بالا داغ هم اصلا نمیکنه در مقایسه با سامسونگ های هم قیمت خودش خیلی خفن تر و عالی تره، ولی خب شما این مدلی ک مد نظرته میتونی یهs24 اولترا بگیری

البته،، من همیشه آنرخریدم،،ایندفعه اگه بخرم مجیک میخرم قسمت شد

کدوم مدلش داری ؟ 

وای انر مجیک ۷ پرو برو مشخصاتش بخون بخدا خوشت میاد 

آنر تضمین شده است معلومه برندا رو نمیشناسی ، ولی اسی اینقدر پول واسه گوشی نده اشتباه محضه

بله برند انر به شدت تضمین شده هست 

منم قبل از اینکه ازش بخرم اصن نمیدونستم چیه، ولی برند خیلی خوبیه از لحاظ کارایی چندین ساله دارمش نه ...

شما کدوم مدلش داری ؟ 

کدوم مدلش داری عزیزم ؟ والا من یه انر ۵۰ خریدم برای خواهرم به شدت راضی هست برای همین من قصد دارم بخر ...

مال من مدل 90 لایت هست عزیزم ، بله خیلی راضیم. اگه میخوای بخری همین قیمتای زیر 20 تومن هم میتونی مدل خوبشو بخری الان تو این شرایط جامعه گوشی گرون نخری بهتره ، پولتو بده طلا بخر

مال من مدل 90 لایت هست عزیزم ، بله خیلی راضیم. اگه میخوای بخری همین قیمتای زیر 20 تومن هم میتونی مدل ...

آخه دوربین برام خیلی مهمه شما از دوربین گوشیت راضی هستی ؟ 

آخه دوربین برام خیلی مهمه شما از دوربین گوشیت راضی هستی ؟

اره راضیم، ولی میگم تا 20 تومن دوربین خیلی خوبم میتونی پیدا کنی 

کدوم مدلش داری ؟ وای انر مجیک ۷ پرو برو مشخصاتش بخون بخدا خوشت میاد

6ساله تعویض نکردم،،برای همسرو دخترم خریدم، ،1معامله ملک دارم ان‌شاءالله بگیره براخودمم میخرم.. حالا یا از مجیک‌ها یا  v purse, دومیو بیشتر دوست دارم.. 

میگم که خوبههه، دیدم قبلاً 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️