2777
2789
عنوان

برای گوشی آنر حاظر هستید نود میلیون پول بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 50 پست

با این اتفاق اخیر دیگه موبایل گرونم دستتتون نگیرین خواهشا ..کار به جایی رسیده آدم میکشن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باهاش طلا میخرم ۵ سال بعد با اون مقدار طلا میشه ۲۰۷ خریدعاقل باش

آخه همش دارم طلا میخرم دیگه دارم خسته میشم دلم تنوع میخاد

امان از روزی که گدا معتبر شود   

مثلا من خودم zfold سامسونگ رو خیلی دوست دارم

اون مبلغ دستم بیاد میخرمش قطعا

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

آخه آنر مجیک ۷ پرو خیلی تعریف میکنن مثلا با این گوشی گردو میشکونن ( تست مقاومتش دیدم ) میگن کیفیتش ...

به نظرم یکم ریسک هم هست اینقدر پول بدی پای گوشی 

اگر با پولش مشکل نداری و گوشی رو تعریفش رو شنیدی خب میخوای بخر بازم بستگی به خودت داره ولی من باشم حقیقتش نمی‌خرم پولمو نصف میکردم با نصفش گوشی نسبتا خوبی می‌خریدم با بقیش طلا یا اینکه همه پولمو روی یه گوشی سامسونگ یا آیفون هزینه میکردم 

قابلیتاش چیه؟فقط ظاهرشو دوست داری یا ویژگی خاصی داره؟

قابلیت هاش یکی اینکه به شدن مقاوم هست باهاش گردو میشکونن راحت 

دوربین خیلی خوبی داره

از لحاظ سلفی به شدت خوب هست 

شارژر ۱۰۰ وات داره 

گوشی های انر عمر خیلی خوبی دارن تا ۱۰ سال گوشی خوبی هستن 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
قابلیت هاش یکی اینکه به شدن مقاوم هست باهاش گردو میشکونن راحت دوربین خیلی خوبی دارهاز لحاظ سلفی به ش ...

من این مدلی بدونم بدرد بخوره و ب دلم بشینه میخرم حتما.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹