2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شبیه منم اولیش آمریکا دومی ترکیه

اونایی ک امریکا و ترکیه ان اکسم بودن راهیشون کردم☹️😂 صدقه سر من رفتن خارجا 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

اونایی ک امریکا و ترکیه ان اکسم بودن راهیشون کردم☹️😂 صدقه سر من رفتن خارجا

آره منم اکسام بودن البته خیلی ساله کات کردم. اونا نه ایرانی نبودن کلا خارجی بودن

چه پا قدمی هم داشتی هر دوشون رفتن اونور😂

قبلنا تو دوران دبیرستان زیاد چت میکردم تو اپ بادو و میف ,اسکویت شانش من بیشتر پاکستانی هندی ، عرب ...

آره منم بیشتر تینیجریام خیلی ارتباط داشتم الان کمه. ولی با هیچکدومشون ارتباط احساسی طولانی مدت داشتی؟

آره منم اکسام بودن البته خیلی ساله کات کردم. اونا نه ایرانی نبودن کلا خارجی بودنچه پا قدمی هم داشتی ...

🤣🤣

اره میبینی هر کی کات میکنم جمع میکنه میره

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

آره منم بیشتر تینیجریام خیلی ارتباط داشتم الان کمه. ولی با هیچکدومشون ارتباط احساسی طولانی مدت داشتی ...

نه در حد وقت گذروندن ، هیچ وقت حس‌ صمیمیت ایجاد نشد ، خودم رو ندادم دوست نداشتم قصدم جدی نبود 

🪶

من تجربه داشتم که ی دوست خارجی داشته باشم ما از تو اینیستا باهم دوست شدیم و الان هم هستیم تقریبن ی ی ...

برام عجیبه بقیه تو اینستا آشنا میشن آخه بنظرم زیاد جای آشنایی با یه خارجی نیست.  حالا کجایی بوده

دخترای اون طرف دوستی باهاشون باحاله ولی با مرداشون حرف نزن یا مغرور و بی شخصیتن یا غیرتی و دیوونه

وایی ارههه خیلی باحاله رفیق صمیمی شدیم😂🤝🏼

نه بابا 

اسمم؛ ناز🫠👑🧚🏻‍♀>🪷🌱.🎭ꜰᴜᴛᴜʀᴇ ꜱᴜᴘᴇʀꜱᴛᴀʀمسلط به چهار زبان🌸🍓🎀>🦋☀️ᴀ ɢɪʀʟ ᴡɪᴛʜ ʙɪɢ ɢᴏᴀʟꜱ