2777
2789
عنوان

خاک بر سرم شد...دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 55 پست
مطمئنی واسه دیفن هیدارمینه منم پسرم فاویسم داره چند دفعه سرما خورده بود دکتر دیفن هیدرامین داد اینجو ...

بردم دکتر متخصص نبود عمومی هم گفت نه چیز مهمی نیست دارو هم نداد.حالا به داداشم گفتم زنگ بزنه دوستش متخصصه اونم جواب نمیده منم در به در دنبال دکترم

چه عادته بدیه بعضیامون داریم بنده خدا اومده نگرانه راهکار بگیره بجای سرزنش اگه میتونین راهنماییش کنین شاید موقعیتشو نداشته باشه شاید طرف تو خونه پول نداشته باشه بچه رو ببره دکتر منتظره شوهرش بیاد خب حداقل راهنمایی نمیکنین زخم نزنین استارتر ببخشید ناراحت نشی کلی گفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عادته بدیه بعضیامون داریم بنده خدا اومده نگرانه راهکار بگیره بجای سرزنش اگه میتونین راهنماییش کنی ...

بخدا دلم شکست پستاشونو که خوندم.چرا الکی قضاوت میکنن وقتی از چیزی خبرندارن.اونقدی من سر بچه م حرص خوردم که پیر شدم

بردم دکتر متخصص نبود عمومی هم گفت نه چیز مهمی نیست دارو هم نداد.حالا به داداشم گفتم زنگ بزنه دوستش م ...

شاید به چیز دیگه حساسیت داره فکر نکنم بخاطر دیفن هیدارمین باشه اخه من چنددفعه دادم پسرم خورد اصلا اینجوری نشد تازه اینم بچه که نخورده شما خوردی شما چقدر از خوردن شربت گذشت بهش شیر دادی؟

نمیدونم بخدا.4 روزه میخورم اونم فقط روزی دوبار 

معمولا برای بچه های فاویسمی میگن اگه مادر بخواد قرصی شربتی چیزی بخوره که برای بچه ممنوع هست دوساعت بعد خوردن قرص بهش شیر بده منم هروقت میخواستم قرصی چیزی بخورم که براش ممنوع بود اول بهش شیر میدادم سیر که میشد قرص میخوردم تا دوساعت بعد که از قرص گذشت بهش شیر میدادم

لطفآ هرحرفی رو نزنید.اتفاقا من خیلی هم حساسم ولی چون 4 روزه دخترم اینجوری شده منم بهش بلدرچین داده ب ...

كدوم حرفو نزنم؟؟!!!!

من دلسوزانه فقط راهنمايي كردم

كامنتهاي  منو دوباره بخونيد

من سعي ميكنم تو كامنتهام راهنمايي كنم البته اگه كسي كمك بخواد وگرنه دخالت نميكنم

اميدوارم حال دخترت زودتر خوب بشه و سلامت باشه