2777
2789
عنوان

خاک بر سرم شد...دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 55 پست

وای دیفین هیدرامین ممنوعه واسه فاویسم بهش دادی؟؟؟؟؟؟!!! ببر دکتر ازمایش بگیرن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه كار خوبي كرده ؟؟؟؟؟ اگه خداي نكرده حساسيت فاويسم باشه خيلي خطرناكه واقعا بعضيا چجوري اين قدر بي ...

نه معلومه کار خوبی نیست.... ولی ماها خودمون رو پیر میکنیم،،ایشون سر 

حوصله تازه اومده تاپیک میزنه... خیلی بیخیاله دیگه

این نیز بگذرد❤️
مگه كار خوبي كرده ؟؟؟؟؟ اگه خداي نكرده حساسيت فاويسم باشه خيلي خطرناكه واقعا بعضيا چجوري اين قدر بي ...

والا من دیدم همین دل گنده ها و ریلکس ها چه قدر راحت بچه بزرگ می کنند شانس هم می یارن بعد آدمهای دقیق سریع به داد بچه برس بچشون همش بدشانسی می یاره 

خدا بزرگتر است
والا من دیدم همین دل گنده ها و ریلکس ها چه قدر راحت بچه بزرگ می کنند شانس هم می یارن بعد آدمهای دقیق ...

هر جور راحتين عزيزم

دل گنده بودن و وسواسي بودن هر دو بده

ادم با علم و سواد بچه رو بزرگ كنه بهتره

هر كسي اختيار زندگي خودشو داره

من خیلی شور شوری هستم هنوز بچم نیومده کلی استرس دارم که وای چیزیش بشه من چه کار کنم. خیلی به مادرهای ...

من هر چیزی بشه بچم رو کولمه توی دکتر،،به خدا تواین سه سال اندازه سی سال پیر شدم..اطرافیان رو میبینم بیخیال بچه بزرگ میکنن ادم شاخ در میاره،،مولتی ویتامن که دکتر میده   من باید از دکتر جدا بپرسم از داروخانه جدا...تازه بیام تو اینترنت بخونم بعد بدم به بچه😫😫

این نیز بگذرد❤️
هر جور راحتين عزيزم دل گنده بودن و وسواسي بودن هر دو بده ادم با علم و سواد بچه رو بزرگ كنه بهتره ...

اره باید تعادل رو حفظ کرد خدا کنه من بتونم متعادل رفتار کنم

خدا بزرگتر است
نه معلومه کار خوبی نیست.... ولی ماها خودمون رو پیر میکنیم،،ایشون سر  حوصله تازه اومده تاپ ...

نه خودتو پير كن

نه بيخيال باش

هر چيزي به اندازه خوبه

مادرهاي باسواد و دانا بهتر بچه بزرگ ميكنن

نه بيخيال ميشن

نه وسواس فكري

لطفآ هرحرفی رو نزنید.اتفاقا من خیلی هم حساسم ولی چون 4 روزه دخترم اینجوری شده منم بهش بلدرچین داده بودم همه گفتن از اونه دیگه نده

بعدم چون پسر داداشمم فاویسمیه اونم بارها دیدم دیفن بهش میدن اصلا فکرنمیکردم از اون باشه امروز اتفاقی مطلبشو تو همین سایت خوندم ترسیدم اومدم از شماها بپرسم که هر انگی رو دلتون خواست چسبوندین