2777
2789
خیلی دوست دارم بخرم ولی پول ندارم🥲

ببین ب نظر‌ منم‌قیمتش یکم بالاس خودم هیچوقت نمی‌دادم انقد ،مادرشوهرم برامون سفارش داد ،الان میبینم ن واقعان خوبه

این کاربری تعطیل است❌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گود گرلش عین عطر گو گرل؟ خیلی از این عطر بدم میاد 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

چند روز پیش یه کاربری تاپیک زده بود که مزخرفههه😵‍💫😵‍💫🥴🥴🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

من تاحالا نخریدم عطر گودگرل

اکثر دخترا یه برهه داشتن این عطر رو چقدر عجیب تو از اون آدم برتر هایی بخدا😂

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

اکثر دخترا یه برهه داشتن این عطر رو چقدر عجیب تو از اون آدم برتر هایی بخدا😂

منم هنوز دارم 

چرا اینجوری میگین😂🥲خوبه که

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

گود گرل اگه اصل باشه عالیهههه ولی فیک هاش خیلی فرق داره بوش

من اصلش رو هم خریدم یه زمانی کلا از بوش سرگیجه میگیرم بعد یه مدت هرکی رو می‌دیدی گود گرل میزد