2777
2789
عنوان

چرا بچه های یوسف مثل خودش به زیبایی معروف نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6357 بازدید | 278 پست
خودت سند موثق بیار که همچین کسایی بودن

تو ادعا کردی نه من 

سند بیار که بچه بوده مگر نه سکوت کنی بهتره تا اینکه از اینستا کپی پیست کنی 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه پیامبران تو خاورمیانه بودن چرا ژاپن پیامبر نداشت یا هلند فقط برام سواله

فکر میکنم شکل کره زمین فرق داشت 

اول قاره ها از هم جدا بودن 

در طی سال ها بهم چسبیدن 

همم این نشون دهنده موقعیت چغراعیایی برتره که خداوند انتخاب کرده 

همم پیامبرا اکثرا سلسله مراتبن و از نسل هم 

فکر میکنم شکل کره زمین فرق داشت اول قاره ها از هم جدا بودن در طی سال ها بهم چسبیدن همم این نشون دهند ...

اونمویع که شکل زمین فرق میکرده مال میلیون ها سال پیش بود نه زمان مصر و روم

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

برای همین تعجب میکنم ژنتیک پس چی میشه

ژنتیک بچه فقط از پدر و مادر نیست

ژن ها از نسل های قبل هم تشکیل شدن

ممکنه طرف شبیه به خاله، عمو ، دایی و وابستگان دیگش بشه

ممکنم هست به مادربزرگ مادربزرگ مادربزرگ  مادربزرگش بره یا حتی قبل تر

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
منسه که دختره تو فیلم

خودمم تعجب کردم ولی پسر بوده در اصل

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

برو کتابای تاریخ ادیان رو بخون. تورات انجیل و هرچی در مورد پیامبرانه.

من چندتای از داستانای تورات رو راجب پیامبرا خوندم داستانای عجیبی داره  راجب یوسف یعقوب یهودا دینه راحیل 

ازدواج مرد ۵۷ ساله با عایشه ۹ ساله میتونه نشان دهنده چی باشه

در منابع   اهل‌سنت اومده  که اختلافِ سنّ عایشه و خواهرش اسماء 10 ساله و در زمانِ هجرت اسماء 27 ساله بوده اگه 10 را از 27 کم کنیم، می‌شه 1۷ موقع هجرت، عایشه 17 ساله بوده است.
  پیامبر در سال دوم هجری با عایشه ازدواج کرده پس ازدواج عایشه با پیامبر در سنّ 19 سالگیِ عایشه بوده نه 9 سالگی!!

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)