2777
2789
عنوان

پرستاری یا فرهنگیان

487 بازدید | 51 پست

پرستاری یا مامایی  رو قبول میکردین یا فرهنگیانی که در کنارش یه شغل جانبی  داشته باشین مثلا بوتیکی چیزی ؟ یا کلا پشت کنکور میموندین برای دندون و...؟   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دختره میگفت مامانش پرستاره خودش ولی نمیزاره دخترش بره پرستاری

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

چندمین ساله پشت کنکور میخوای بمونی ؟ اراده اش رو داری ؟ قصد مهاجرت چطور ؟

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

اونایی که میگن پرستاری تو شغلش نبودن احیانا از منی که کادر درمانم و از نزدیک دیدم . میگم برای یه خانم دبیری بهترین شغله مامایی و پرستاری خصوصا پرستاری ! زندگی تو مختل می‌کنه فرسودگیش خیلی بیشتر از فرهنگیانه

من حتی اگ فرهنگیان قبول میشدم هم حاضر نبودم برم چون اصلا با روحیاتم سازگار نبود خصوصا شرایط دانشگاهش...

مامایی قبول شدم درکنارش هم کلاس آموزش موسیقی و هنر میرم هم تفریحاتم سرجاشونن

بستگی به علاقه خودت داره من چون از اول ب همین رشته های پزشکی و پیراپزشکی فکر میکردم فقط هدفم همینا بود و خوشبختانه راضیم هرچند محیط کار شلوغ و خیلی سخت هست 

من خودم مورد سوم رو انتخاب کردم و میخوام پشت کنکور بمونم

من از میان ریشه های گیاهان گوشتخوار می آیم و مغز من هنوز لبریز از صدای وحشت پروانه ایست که او را در دفتری به سنجاقی مصلوب کرده بودند.                  فروغ فرخزاد