2777
2789
عنوان

پرستاری یا فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 51 پست
بله ولی درعوض پرستاری حقوق خوبیم داره خیلی بهتر از فرهنگیان

خودمم سر حقوقش مشکل دارم محیط کاریش رو اتفاقا دوست دارم خانواده گفتن در کنارش کمکت میکنیم بوتیکی چیزی بزنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز آخرین روز انتخاب رشتس باید تصمیمو بگیرم

اگ پرستاری یا مامایی دوس داری ک نمون اصلا چون از بین پیراپزشکیا همین دوتا اولویتن که خوبن 

اگ رشته تاپ میخوای بمون 

ب عنوان کسی ک پشت کنکور مونده میگم

🤍🌱 
امروز آخرین روز انتخاب رشتس باید تصمیمو بگیرم

اگه حال سختی و زجر و خون و مرگ و بی خوابی داری برو پرستاری اگر نه برو فرهنگیان پرستاری شغل هر کسی نیست

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

نمیشه فرهنگیان قبول شی جواب کنکور نمیاد

میدونم اولویت بندی گفتم 

اخه نوشته بودی بمونم پشت کنکور برای دندون 

اگه میتونی بخونی بمون برای دندون اگ نشد باز پزشکی و فیزیو اگ رتبت در حد پیرا پزشکی بود برو همون فرهنگیان

اگ پرستاری یا مامایی دوس داری ک نمون اصلا چون از بین پیراپزشکیا همین دوتا اولویتن که خوبن اگ رشته تا ...

هیچ کدومشون رو دوست ندارم پروتز دهان و دندان یا بیوتکنولوژی دوست دارم  ولی خب نمیشه میترسم سال بعد هم همین روال پیش برم  و مثل پارسال فرهنگیان هم نگیرن چون شهرمون کوچیکه

هیچ کدومشون رو دوست ندارم پروتز دهان و دندان یا بیوتکنولوژی دوست دارم ولی خب نمیشه میترسم سال بعد ه ...

نه خب اگه میخوای بمونی که باید با خودت روراست باشی ثدتو بزاری با این اما و اگر و احتمالا کسی ب جایی نرسیده عزیزم 

تصمیمتو بگیر اگ موندی باید تلاش کنی هرروز 

اگر میدونی کم میاری نمونی بهتره

🤍🌱 
هیچ کدومشون رو دوست ندارم پروتز دهان و دندان یا بیوتکنولوژی دوست دارم ولی خب نمیشه میترسم سال بعد ه ...

یه حرفی بابام بهم زد میگفت دلیلی که موفق نشده ترس بوده بهتره ترسو بزاری کنار

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦