2777
2789

اصلا مغز من سوت می‌کشه بعضیا رو میبینم

تاپیک زدم راجب نی نی سایت پرسیدم یکی برگشته میگه با ۵۰۰۰ تا تاپیک و چند تا کاربری خودت استادی 

یکی دیگه اومده میگه وای دیدم باورم نشد ۵۰۰۰ تا تاپیک داره

آخه چقدر بعضیا بیکار و فضولن

چی باید به اینا گفت

تازه من تنها فقط این کاربری در حال حاضر دستمه 

مثلا میان ی دستی هم میزنن 

انگار ۲سالشونه

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ 

ولی خب جالبه.😂 منم تاریخ عضویتم با توئه کلا چهل‌تا تاپیک دارم.

ببخشید پروفایل رو گذاشتن برای همین فضولی کردنا دیگه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خب جالبه.😂 منم تاریخ عضویتم با توئه کلا چهل‌تا تاپیک دارم.ببخشید پروفایل رو گذاشتن برای همین فض ...

نه عزیزم پروفایل رو نگذاشتن برای فضولی

مردم اینجورین

اره بعد جالبه این خودشون به اعتراف خودشون چندتا کاربری دارن بمن گفتن چرا چندتا کاربری داری واسه خودش ...

همه مثل خودشونن تو ذهنشون

نه عزیزم پروفایل رو نگذاشتن برای فضولیمردم اینجورین

خب بعضیا میرن تاپیکای قبلی رو چک می‌کنن. ایرادی نداره.

حالا یکی هم اون وسط توجهش به تعداد تاپیکا جلب شد، بقیه هم توجه کردن.

الکی همه چی رو برای خودتون گنده نکنید.

فکر کردم در کدوم بخش زندگی خصوصیت دارن فضولی می‌کنن حالا.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خب بعضیا میرن تاپیکای قبلی رو چک می‌کنن. ایرادی نداره.حالا یکی هم اون وسط توجهش به تعداد تاپیکا جلب ...

خب این آدما همونان که سرشون تو زندگی بقیس

دیگه این سایت جز خاله زنک بازی چیز دیگه ای هم مگه داره شما تا حالا آموزشی چیزی دیدی کلا هدف سایت زیر ...

راست میگه شده خاله زنکی

خب این آدما همونان که سرشون تو زندگی بقیس

حالا بیاید صرفا با اشاره به تعداد تاپیکا درباره کل شخصیت طرف قضاوت نکنیم.

حالا بیاید صرفا با اشاره به تعداد تاپیکا درباره کل شخصیت طرف قضاوت نکنیم.

بابا طرف دو ساعت داره با من بحث می‌کنه تو چند تا کاربری داری😂

این فضول نیست کی فضوله پس