2777
2789
عنوان

پرستاری یا فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی درعوض پرستاری حقوق خوبیم داره خیلی بهتر از فرهنگیان

پرستاری حقوق خوبی داره ؟ شما ببین پرستارا چقدر گله دارن این حرفو نمی‌زنی ! حقوق شون اصلا به زحمت شون نمیخوره ۹۰ درصد رضایت از حقوق ندارن ! 

فرهنگیان خالی

مگه یه خانم چقدر درآمد میخواد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من حتی اگ فرهنگیان قبول میشدم هم حاضر نبودم برم چون اصلا با روحیاتم سازگار نبود خصوصا شرایط دانشگاهش ...

چه خوب 

دقیقا به هدف و علاقه ربط داره

من از میان ریشه های گیاهان گوشتخوار می آیم و مغز من هنوز لبریز از صدای وحشت پروانه ایست که او را در دفتری به سنجاقی مصلوب کرده بودند.                  فروغ فرخزاد

چندمین ساله پشت کنکور میخوای بمونی ؟ اراده اش رو داری ؟ قصد مهاجرت چطور ؟

اولین سالمه کنکور میدم  امسال زیاد اون جوری که بخوام تلاش نکردم حس میکنم  فعلا جا دارم و خسته نشدم ولی خب چون شهرمون کوچیکه امسال فرهنگیان  ۲ نفر میگیرن  شاید سال بعد مثل سال قبل هیچی نگیرن 

بستگی به علاقت داره گلم 

من خودم مامایی رو انتخاب کردم و حاضر نشدم فرهنگیان برم حتی شرکتم نکردم 

علاقه ای نداشتم بهش 

ولی فرسودگی پرستاری از فرهنگیان خیلی ببشتره شیفتاش وحشتناکه 

🤍🌱 
ببین اگه میتونی پشت بمون برای دندون...خواهرم خودمم پشت کنکور موند دندون اورد

میتونم بپرسم چند سال پشت موندن؟ 

من از میان ریشه های گیاهان گوشتخوار می آیم و مغز من هنوز لبریز از صدای وحشت پروانه ایست که او را در دفتری به سنجاقی مصلوب کرده بودند.                  فروغ فرخزاد