2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم بهم گفت ب حق قران بچت دختر باش😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1936 بازدید | 87 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم خودش دوتا دختر داره من یه پسر دارم الان باردارم بهمم ک زنگ میزنه میگ حال دخترمون چطوره

ب نظرم یکم بدفکریاااا

خب پسر داری دیگ دعا این یکی دختر بشه که نخای دوتا پسر داشته باشی

اتفاقا باز سمت خانواده شوهره من برعکسه همه دختر دوستن بعد خواهرشوهرم بهم میگفت خواب دیدم بچت پسره بچ ...

😂🥲اخییی

چقد خوشم میاد از اونایی ک دختردوستن

هیچ‌کس‌‌تورو‌کامل‌نخواهد‌فهمید‌‌..!

بنظرمنم دعای خوبی کرده چون خواهرشوهره هرچی بگه میشه نفرین

اره والا طفلی خواهرشوهرا هرکاریم کنن بازم بد هستن از نظر عروسا خداروشکر که من اینجوری نیستم اتفاقا خواهرشوهرمو خیلی هم دوست دارم عروس کوچیکه ماهم منو دوست داره واسه هرکاری مشورت میگیره ازم 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
چرا دخترارو کسی دوست نداره🤕💔

زن ها دوس ندارن متاسفانه .

من پدرشوهرم عاشقه دختره چون خودشم دختر نداره ولی مادرشوهره ضد زن میگه پسر خوبه خونه  من تو رگاشه ، دختر به درد نمیخوره خون غریبه رو منتقل میکنه 😶😐😐

زن ها دوس ندارن متاسفانه .من پدرشوهرم عاشقه دختره چون خودشم دختر نداره ولی مادرشوهره ضد زن میگه پسر ...

امان امانننن😂😐🤦🏻‍♀️

هیچ‌کس‌‌تورو‌کامل‌نخواهد‌فهمید‌‌..!

مامان من همیشه داداشمو ببشتر دوس داشته و داره ولی وقتی میگفتم زیر بار نمیرف و ناراحت میشد.  خودم دوتا دختر دارم چند وقت پیش داداشم خاست بیاد خونه خیلی ذوق داشت گفتم مامان یعنی اگر من پسر داشتم بیشتر دوسش داشتم  سریع و قاطع گفت اره په چی..  ایقدد ناراحت شدم  گفتم بیا میبینی دیگه انکار نکن

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
زن ها دوس ندارن متاسفانه .من پدرشوهرم عاشقه دختره چون خودشم دختر نداره ولی مادرشوهره ضد زن میگه پسر ...

بخدا من هم پسر دوس دارم هم دختر

چون خودم خواهرم زیاد باهام همراه نیست، همیشه دوس دارم یه دختر داشته باشم که کنارم باشه

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی