2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم بهم گفت ب حق قران بچت دختر باش😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1936 بازدید | 87 پست
چرا دخترارو کسی دوست نداره🤕💔

کی گفته

مامان بابای خودم انقدر دختر دوست داشتن

البته درستش اینه آدم اول انقدر به بلوغ روانی رسیده باشه که فقط سلامت بچه براش مهم باشه نه جنسیتش بعد بچه دار بشه

برای هر کسی که می خواد مادر پدر بشه همچین چیزی رو آرزو میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود مادر معمولا براش فرقی نداره ولی بعضی خواهر شوهر مادر شوهرا عروس پسر بزاد میترکن از حرص و حسادت

من که حامله شدم وقتی فهمیدن داشتن پس میوفتادن

بعد فهمیدم پسره میخواستن سر به تنم نباشه

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

یبار خواهرشوهرم و شوهرم باهم دعواشون شده بود ،منم حامله بودم بلند بلند داد میزد ایشالله بچه ات دختر ...

دقیقا!!!! 

من اصلا بچه نداشتم خواهر شوهرم بلند بلند به شوهرم میگفت ایشالله خدا بهت دوتا دوقلو دختر بده!!! انگار چیز بدیه خخخ

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
یبار خواهرشوهرم و شوهرم باهم دعواشون شده بود ،منم حامله بودم بلند بلند داد میزد ایشالله بچه ات دختر ...

حالا دختر شد؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

چرا دخترارو کسی دوست نداره🤕💔

اتفاقا باز سمت خانواده شوهره من برعکسه همه دختر دوستن بعد خواهرشوهرم بهم میگفت خواب دیدم بچت پسره بچه اولتون پسر میشه 😐🤦‍♀️

منم خودم دختر رو بیشتر دوس دارم شوهرمم کلا با دخترا میتونه ارتباط بگیره اصلا با پسربچه های قوم و خویش شون نمیتونه ارتباط خاصی بگیره فقط دختر🤦‍♀️😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خود مادر معمولا براش فرقی نداره ولی بعضی خواهر شوهر مادر شوهرا عروس پسر بزاد میترکن از حرص و حسادت

اسی من بارداربودم بچه دومم اولی پسربود دومی هم پسرشد همه خانواده شوهرم زنگ میزدن ک چرابرای چی پسرشده شوهرمم یباردراومد بهشون گفت والاازقبل سفارش نداده بودیم نمیدونم چراپسرشد ....خب مگه دست ماست خداخواسته

کی گفتهمامان بابای خودم انقدر دختر دوست داشتنالبته درستش اینه آدم اول انقدر به بلوغ روانی رسیده باشه ...

من مامان بابام خیلی دختر دوست دارن

ولی با این چیزایی ک تو سایت میبینیم

چی بگم...

هیچ‌کس‌‌تورو‌کامل‌نخواهد‌فهمید‌‌..!

دقیقا!!!! من اصلا بچه نداشتم خواهر شوهرم بلند بلند به شوهرم میگفت ایشالله خدا بهت دوتا دوقلو دختر بد ...

وای مامان من خدابیامرز همیشه تو دعاهاش میگفت خدا دوقلو دخنر بهت بده چون هم من دختر دوست داشتم هم مامانم همیشه میگفت دختر واسه ادم میمونه فکرشم نمیکردم آدمی وجود داشته باشع این موضوع و نفرین بدونه🤣🤣🙄😑😐😐

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اسکلا چی تو مغزشونه

مگه دختر چشه

حالا خوبه خودشون هم دخترن

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
نمیدونم خودش دوتا دختر داره من یه پسر دارم الان باردارم بهمم ک زنگ میزنه میگ حال دخترمون چطوره

😐🤦‍♀️

بگو خداروشکر سلام میرسونه 

میگه عمه جان انقد ازپیش خودت حرف نزن یهو دیدی دلم خواست سوپرایزت کنم 😉تازه شم هوای مامانمم کلی داشته باش چون من مامانمو خیلی دوس دارم 😍😁

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
وای مامان من خدابیامرز همیشه تو دعاهاش میگفت خدا دوقلو دخنر بهت بده چون هم من دختر دوست داشتم هم مام ...

اخه خودش دوتا دختر داشت اون موقع و شوهرش عاشق پسره

بخاطر این اینجوری میگفت

الان یدونه ام آورده اونم دختره

واقعا نمیفهمم بعضیارو

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی