یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یبار خواهرشوهرم و شوهرم باهم دعواشون شده بود ،منم حامله بودم بلند بلند داد میزد ایشالله بچه ات دختر ...
حالا دختر شد؟
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
دقیقا!!!! من اصلا بچه نداشتم خواهر شوهرم بلند بلند به شوهرم میگفت ایشالله خدا بهت دوتا دوقلو دختر بد ...
وای مامان من خدابیامرز همیشه تو دعاهاش میگفت خدا دوقلو دخنر بهت بده چون هم من دختر دوست داشتم هم مامانم همیشه میگفت دختر واسه ادم میمونه فکرشم نمیکردم آدمی وجود داشته باشع این موضوع و نفرین بدونه🤣🤣🙄😑😐😐
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا