من از بچه ها بدم نمیاد و حصله اشون رو تغریبا ن دارم ولی یه بار تو اتوبوس نشسته بودم بچه خانومه واقعا داشت شیطونی میکرد منم حالم خیلی بد بود هوا هم گرم بود اعصاب نداشتم آروم تذکر دادم بچه اروم شد مادره شروع کرد به شما چه دعوا راه انداخت نه اینکه فقط طرف بچه رو بگیره فرداش داشتم میرفتم بیرون از شانس اون ها هم تو ماشین بودند مادر بلند بلند حرف میزد بچهرو دعوت به شيطنت میکرد
حالا سعی کنید بچه ها تون روح الامکان توی اتوبوس و مترو ساکت نگه دارید یا سرگرمشون کنید منظورم نوزاد و بچه زیر دوسال که متوجه نیست . نیست مردم از سرکار میان خسته اند حوصله ندارن و ...
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
نمونهی این مادرا کم کم تو این تاپیک هم سرو کلشون پیدا میشه که با شما موافق نیستن
والا بچه واسه خودشون عزیزه نه ما
من پسرم ۱۷ ماهشه یه مهمانی میرم باور کن ارامش ندارم همش ایستادم که این بچه به چیزی دست نزنه حالا مهمان اومده بود خونمون بچش گل طبیعی رو از تو گِل با ریشه دراورد
من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین