2777
2789
عنوان

من خیلی ب چهره بچم فکر میکنم

100 بازدید | 18 پست

من باردارم 

بچم پسره خیلی دلم میخواد زودتر بدنیا بیاد ببینم چه شکلیه

همش میگم خدا کنه زیبا باشه 

نه اینکه بگم بچم زیبا نباشه دوستش ندارم و فلان آدم بچش هر طور باشه که دوستش داره

ولی از وقتی اینجا یک تاپیک دیدم که یک نفر نوشته بود من زشتم کاش پدر و مادرم هیچ وقت بچه دار نمی‌شدم

خیلی میترسم واقعا میگم 

دوست ندارم بچم بخاطر ظاهرش غصه بخوره

اون بچه اعتماد بنفس و عزت نفسش خدشه دار شده که احساس زشتی داره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تره به تخمش میره حسنی به باباش

منم همین حسو داشتم با این تفاوت که بچم دختر بود

همش میگفتم خدایا خشگل بشه کلی نت گردی میکردم

زد و به مادر شوهرم رفت(اخلاقشو اصلا نمیپسندم ولی خشگله)

شانس اوردم خشگل تر ازمنو باباش شد🤣

من که در حال حاضر دغدغه سالم بودنش دارم ولی درصد اینکه بچم شبیه خانواده پدریش بشه زیاده چون ژنشون غالبا و خیلی هم زشتن،هر کی منو میبینه میگه کاش حداقل به خودت بره،تازه بچم دختره..فقط میگم سالم‌باشه اگه به اونا هم رفت فقط سالم باشه

منم همین حسو داشتم با این تفاوت که بچم دختر بودهمش میگفتم خدایا خشگل بشه کلی نت گردی میکردمزد و به م ...

وای من زشت ترین و ترسناک ترین مادرشوهر دنیا رو دارم چقدر هم ژنش غالبا پنج تا بچش شکل خودشن

شنیدم موقع بارداری سیب سبز بخورین بچتون زیبا میشه حالا راست یا دروغشو نمی‌دونم😂

منم همش میگشتم چی بخورم

شنبلیله چشمو درشت میکنه 

گلابی پوستو سفید میکنه

خرما صبورش میکنه

من که در حال حاضر دغدغه سالم بودنش دارم ولی درصد اینکه بچم شبیه خانواده پدریش بشه زیاده چون ژنشون غا ...

خانواده ی شوهری من همه ی نوه ها خشگلن و همشون بورن

دخترمم موهاش طلاییه مث پسرای جاریمو دختر خاهرشوهرم

ولی کلا اخلاقیات خوبی ندارن و خیلیم اجتماعی نیستن

از کجا میدونید ژنشون غالبه؟انشالله سالم باشن

چون خانواده پدری همسرم همه قشنگ و چشم رنگی و ....ولی خانواده مادریش همه شکل هم هستن هر بچه ای که ازشون به دنیا میاد شکل مادرشوهرمه و به ترتیب همه شکل هم هستن،همسرم و خواهرا و برادرش کپ مادرشون هستن متاسفانه واسه همین میگم ژنشون غالبه

خانواده ی شوهری من همه ی نوه ها خشگلن و همشون بورندخترمم موهاش طلاییه مث پسرای جاریمو دختر خاهرشوهرم ...

خب عزیزم تو میتونی خودت روی دخترت کار کنی،بخدا خانواده همسر من زیبا که نیستن هیچ حتی اخلاق ندارن و اجتماعی هم نیستن ..دردم یکی دو تا نیست که

تره به تخمش میره حسنی به باباش

واااای نه واقعا اینو قبول ندارم

من و شوهرم هر دو سفیدیم من بورم شوهرم خرمایی ولی یه پسر دارم نگم برات😂

قربونش برم قاقاله سیاه😂

پوستش چشماش موهاش ‌انگار بچه همسایس😂

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤