2777
2789

نه توهین میکنم نه توهین کنید برام مهمه که سوال میکنم

خواهش میکنم برای وجهه خودتون دروغ نگید 

هنوز هم فرهنگ چند همسری بین اعراب مرسومه؟ با عروس غریبه راحت کنار میاین؟ چه رفتارهایی بین مردهای عرب رایجه که خوشایند نیست و باید بهش دقت بشه؟خواستگار عرب دارم خواهش میکنم راستشو بگین نگید همه مثل هم نیستند یا با قوم دیگه وصلت نکن جواب من اینا نیست منظورم اکثریته میدونم استثنا هم هست 

شمخانی عرب است میگن چند تا همسر داره

الان چه ربطی به سوال استارتر داشت؟

می خوای همین اول کاری تاپیکش بترکه؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم واقعیت دقیقا اینه که همه مثل هم نیستن، عرب دیدم تعصبی و کلیشه ای، عرب دیدم با کلاس و تک همسر، همه مدلش رو دیدم، بعضیا تا خودشون نگن اصلا نمیشه فهمید عربن، تو باید ببینی خانواده ی خاستگارت چطورن 

مثلاً دوست من عرب بود دوسال پیش میگفتن رسمه برای عروسی دختر مردای خانواده نمیرن، درصورتی که از دوستای دیگم اصلا همچین چیزی نشنیده بودم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

من اهوازی هستم ولی عرب زبان نيستم 

بله هنوز هم چند همسری بین شون مرسوم هست ولی لزوما برای همه صدق نمیکنه 

در کل براشون طایفه و قبیله شون خيلي مهمه 

شما کجایی هستيد اسی 

ببین بله در هر صورت چند همسری تو عربها بیشتر رواج داره تا سایر اقوام ایرانی

ازدواج فامیلی

تعداد فرزند زیاد

رفت و آمد زیاد

بشور و بساب زیاد

اینها جزو فرهنگشون هست.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ببین بله در هر صورت چند همسری تو عربها بیشتر رواج داره تا سایر اقوام ایرانیازدواج فامیلیتعداد فرزند ...

رسیدگی و توجه مرد به مادر و پدر و خواهرها...

این هم هست

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من خودم عرب نیستم

ولی خاله شوهرم عروس عربا شده(خود خاله اش الان چند سالیه فوت کرده) 

ولی با بچه ها و نوه های اون خاله ارتباط داریم همه اونجا هستن(خرمشهر)

مردمان بسیار مهربون و مهمان نوازی هستن

اتفاقا چیزی که من دیدم به غریبه بیشتر بها میدن 

مثلا عروس غریبه رو بیشتر مراعاتشو میکنن

خود شوهر خاله همسرم ، پسرخاله ها ، شوهر دخترخاله ها و داماداشون...

همه فقط یه همسر دارن و من چند همسری توشون ندیدم

فقط اینکه نسبت به ما خیلی ساده زیستی تر هستن مهریه خیلی زیاد نمیزنن جهیزیه هم مثل ما نمیدن یا کلا نمیدن یا کم میدن

به همسرانشون احترام میزارن وسفر و خوشگذرونی همه چی سرجاشه

ولی نسبت به ما یه خورده مرد سالارن

یعنی حرف آخرو آقا میزنه

و اینکه روابطشان با خانواده همسر مثل ماها نیست ، صمیمی ترن و اینکه خیلی رو احترام حساسن

مثلا اگه عروسا تو خونه باشن واسشون مهمون غریبه رفته باشه کارا رو اونا میکنن نه مادرشوهر

یه خورده نسبت به ما بیشتر بچه دوست دارن و من تک فرزندی ندیدم بینشون

این تجریه شخصی و چیزی بود که خودم دیده بودم