من تازه ثبت نام کردم حالاکتاب رو ک نگاه میکنم وحشت میکنم خیلی سوالاش زیاده بنظرتون کتاب رو بخونم یانمونه سوال توی اینترنت؟؟ چ سوالی بیشترمیادتوروخداکمک کنید🥺🥺🙏🙏
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بازار اینو دانلود کن،۹۰ هزار تومن بده تمام سوالات رو بخرهمه رو بخون ،آزموناشم جذابیت داره خسته کننده ...
باهمین برنامه قبول شدی؟؟
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
خوشبحالت مبارکت باشه 🥰من فکنکنم اول بار قبول شم چون بلد نیستمچ سوالایی بخونممم
من کتاب نخوندم اصلا
فقط نمونه سوال خیلی حل کردم
..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟
😂😂وایی بدتر استرس گرفت منووو خدارحم کنه چرا رفتم ثبت نام کنم ۶ میلیون پول حروم کردم چ غلطی بوددد😑😑