2777
2789
عنوان

🔴🔴کسایی ک گواهینانه گرفتن بیان لطفاتوروخداا🚫❗️❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتابم مرور کن ولی تستم زیاد بزنمن با اینکه گواهینامه ندارم کل کتابشو حفظم😅

من نمیتونمکحفظ کنم 😶😶😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
نمونه سوال اینترنت خوندم دقیقا همونا بود

توگوگل چی سرچ کنم دقیق باش؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
کل مفاهیم کتاب رو باید متوجه بشی واگه مدرک تحصیلی داری معمولا راحت تر آزمون کتبی روقبول میشی..

دیپلم حسابداری هستم 

کلا من حفظ کردنیم خوب نیستتت 

تواینترنت منظورته؟؟؟

ن عزیزم . من از دیوار خریدم دوسال پیش پنجاه تومن تو اینا برام فرستاد ایتام حذف کردم وگرنه می‌فرستادم برات . بزن دیوار سوالات ایین نامه ببین کدوم قیمت مناسب تر میگه بخر . فقط همونارو بخونی قبول میشی چون فقط ازونا میاد 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بعضی از سایت ها پولیه توی سایت دیوار هم هست پولیه ولی اینجا تاپیک بزنید احتمالا بعضی از کاربرها دارن ...

کسی خوب کمک نمیکن🥲🥲