2777
2789
عنوان

🔴🔴کسایی ک گواهینانه گرفتن بیان لطفاتوروخداا🚫❗️❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 90 پست
یک پیج بود سوالارو بهم داد🤭

الاننداری سوالا😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
😂😂وایی بدتر استرس گرفت منووو خدارحم کنه چرا رفتم ثبت نام کنم ۶ میلیون پول حروم کردم چ غلطی بوددد😑 ...

ناامیدنشو،ایین نامه اب خوردنه سوالارو اگه داشته باشی شهری یه کم سخته که فقط تمرین زیاد میخواد

زندگی فارق از معنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انصافا شهری سخته من بار چهارم قبول شدم دیروز ولی تا دفعه ۱۸ ۲۰ دیدم هنوز قبول نشدن

من از اون دفعه ۱۸ و ۲۰ هام شک ندارممم😑😑 چ غلطی بود ثبت نتم کردمم یاخدا

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
انصافا شهری سخته من بار چهارم قبول شدم دیروز ولی تا دفعه ۱۸ ۲۰ دیدم هنوز قبول نشدن

معمولا واسه خانوماسخته ولی، تنها دلیل سختی همین استرس و اعتمادبه نفس پایینه که سختشون میشه..اگه بیخیال وریلکس باشن بهترآزمون میدن

هرگِردی،گردونیس...

من دارممم گفتم بهت کهتو ایتا میتونم برات بفرستم

بخدا من هیچ برنه ای ندارمممم🥲🥲ن روبیکا ن تل هیچ هیچ 

خخخ اره اگ قبول نشم میکنن داستان😑