2777
2789
عنوان

فحش ندین بهم قضاوتم نکنین من اصلا حالم خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 75 پست
چرا خودت نمیگردی پیدا کنیاخه با ۲۷ سال سن عقل تو کلت نبود قبل ازدواج رابطه جنسی برقرار کردییعنی بعد ...

ینی حتب انتظار یه دکترم نباید ازش داشته باشم؟

میگم ازدواج بود 

فک نمیکردم اینطوری شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از همه جا بی خبر رفتم پیش یه ماما و گواهی گرفتم از رو تابلویی که زده بود به شوهرم گفتم بریم پیش ا ...

وقتی جواب میدین همین میشه من خواهرم چند ماه پیش ازدواج کرد مادرشوهرش گفت گواهی خواهرم گفت گواهی بدم بعدش ازدواجی در کار نیست کسی که بخواد با من ازدواج کنه باید منو بشناسه و به حرفم اعتماد کنه شوهرشم گفت مادرم الکی گفته من گواهی اینا نمیخوام اینا توهین به زنه 

اگه نمیخوایش به خاطر آبروت باهاش ازدواج کن بعد طلاق بگیر ولی اگه میخوای با همچین شرایطی که ایشون دار ...

دکتر برای ترمیم برم چی؟

حتی انتظار نداشته باشم یه دکتر پیدا کنه؟

میگم خیانت کرد خودم تموم کردم نخوندی پیاممو؟

اها فک کردم منتظری برگرده...

ترمیم نکن دیگه هم از این کارا قبل ازدواج نکن 

پسرا خیلییی نامردن من ادم ذهن بسته و عقب افتاده ای نیستما ولی ذات پسرا خیلی کثیفه 

من با شوهرم دوس بودم بعد ازدواج کردم حتی تا یه سال و نیم بعد عقدمم اجازه ندادم رابطه داشته باشیم..پسری که بخوادت واست صبر میکنه....

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

نمیخوام شماتت کنم خدایی نکرده ولی خیلی سادگی کردی  مردها نقطه ضعف خانومها رو خوب ميدونند حرفهای عاشقونه و شیرین 

متاسفانه ایشون مرد زندگی نیستند و شما با توجه به سنی که دارید خوب عمل نکردید ولی حالا که کار از کار گذشته ترمیم کردن درست نیست شما با این کارخودتون  میخواهید یکی دیگه رو فریب بدید  به نظرم با خودتون صادق باشید اولا فرصت بدید اگه واقعا شمارو دوست داشته باشه بر میگرده و عذر خواهی میکنه  که اون وقت شما باید جدی برخورد کنید وبه فکر  حق طلاق و مهریه ی سنگین باشید 

اگه نیومد هم می‌فهمید یک نامرد بودش و خدا شما رو دوست داشت که زودتر رفت اون وقت هم  به جای عمل و ترمیم  صادق باشید هر کسی اومد خاستگاری حقیقت رو بگید  چون اگه دروغ بگید با اون نامرد مقایسه میشید  صداقت داشته باشید 

اگه نمیخوایش به خاطر آبروت باهاش ازدواج کن بعد طلاق بگیر ولی اگه میخوای با همچین شرایطی که ایشون دار ...

وااااای تروخدا این چیه میگی!!!!! به خاطر آبروش ازدواج کنه بعدش بیوفته تو پروسه ی طلاق مهر مطلقه بخوره تو شناسنامش که بدتره!!!!!

مگه آبروی ادم به بکارتشه جوونی کرده یه اشتباهی کرده الان اکثرا دهه ۸۰ ایا باکره نیستن به این چیزام معتقد نیستن کلا

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
ینی حتب انتظار یه دکترم نباید ازش داشته باشم؟میگم ازدواج بود فک نمیکردم اینطوری شه

چرا انتظار داری شوهرت بوده؟؟؟ تعهدی داشته بهت؟؟ خودتم راضی به رابطه بودی به زور که نبوده وو باید از عقلت کمک میگرفتی اگه ازدواجی چرا نیومده جلو اصلا فک نکردی دلیل اینکه ی پسر تا ۳۶ سالگی مجرد مونده چی بوده؟ نگفتی تا این سن چطور خودشو تخلیه کرده؟؟؟ الان اگه در حد یکی دوبار بوده خودش بعد ی مدت خوب میشه و ی سری ورزش انجام بده اگه بیشتر بوده در اینده ازدواج کردی به همسرت بگو 

اها فک کردم منتظری برگرده...ترمیم نکن دیگه هم از این کارا قبل ازدواج نکن پسرا خیلییی نامردن من ادم ذ ...

این واقعا ازدواج میخواست،وگرنه هزار بار گفتم برم دکتر میگفت برو راحت شد

چون هرچندماه میدبدم همو بدرد رابطه جنسیم نمخوردم براش

ولی خب کثافت بازی...

دکتر برای ترمیم برم چی؟حتی انتظار نداشته باشم یه دکتر پیدا کنه؟

به نظرم ازدواج بهترین گزینه س چون اگه بعدش جدا بشی بخوای دوباره ازدواج کنی احساس بدی نداری و اینکه نگران باشی که یه روزی همسرت بفهمه،اینجوری لااقل همسرت میدونه که قبلا ازدواج کردی

من در‌کت می‌کنم

ولی اکثر کاربرها خودت رو مقصر می‌دونن

من حتی بعد از خیانت و جدایی از کسی که با هم محرم بودیم هم احساس بازنده بودن می‌کردم

خیلی خیلی حس بدیه

از یک طرف قضاوت مردم

جسم و روح خودت

و باختن به یه آدم...

وقتی نمیخوای باهاش ازدواج کنی زنگ زدن و نزدنش چه فرقی به حالت داره؟ حتی اگر اون ندونه دکترت چه کسیه به نفعت هست

این واقعا ازدواج میخواست،وگرنه هزار بار گفتم برم دکتر میگفت برو راحت شدچون هرچندماه میدبدم همو بدرد ...

دکمشو بزن بره گم شه این واست هزارتا مریضی جنسی میاره 

خودتو کوچیک نکن ازش دکتر نخواه 

پرده ی بکارت چرت و پرته ممکنه سال بعد دوباره رابطه داشته باشی به دلیل اماده نبودن بدنت باز خون بیاد

پیجی که تو امضامه بخون مفصل توضیح داده

وااااای تروخدا این چیه میگی!!!!! به خاطر آبروش ازدواج کنه بعدش بیوفته تو پروسه ی طلاق مهر مطلقه بخور ...

عزیز پروسه ی طلاق خیلی بهتر از اینه که همه ش نگران و ناراحت باشه،شما یه نطر دارین منم نظر خودمو گفتم نظر شما هم محترم