2777
2789
عنوان

فحش ندین بهم قضاوتم نکنین من اصلا حالم خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 75 پست
عجببب!! پس دیگه این نامه ی بکارت خیلی مسخرس وقتی میشه ترمیم کرد

ترمیم چیه جانم شما یه تومن بده ماما واست مینویسه ارتجاعی حلقوی و این چرت و پرتا

حالا خود این بکارت داستان پشتش زیاده ک اینجا جاش نیس در هرصورت ترمیم اشتباه ترین کاره ادم باید مسئولیت کاراشو به عهده بگیره

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
نداد چی؟ولی اخرین پیامش این بود نیازی به دکتر نیستچراانقد بززگ کردیهرباری میگفتم برم دکتر اصلا قبول ...

نداد هیچی

اگه انقد مصری برا بکارت خودت دنبال دکتر باش

کسی رو نمیشه به زور برگردوند

ولی فک کنم پیام بده

ماشین فقط سمند سورن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجببب!! پس دیگه این نامه ی بکارت خیلی مسخرس وقتی میشه ترمیم کرد

مشخص میشه ترمیم شده یا نه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ینی بدون هیچکاری بره؟میخنده سرم حتمااون هنوزم میخواد ازدواج کنیم کلی دیگ نمیتونم

بره ب دررررک مردی ک ب جسمت رحم نکرده ب قلبتم رحم نمیکنه این یک 

دو این مرد ازدواج میخواست خیانت نمیکرد بهت حتی با رابطه غلطط

سه این ازدواج میخواست 20 روز غیب نمیشد 

بعد چرا انقدرر خودت و کوچیک میکنی هنوز باشه وقتی دیدی با دخترای دیگه همچین حرفای داشته اصلاااا 

خدا وکیلی حالت بهم نمیخوره از اینکه با ی دختر دیگه تحریک شده باشه:(

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

نداد هیچیاگه انقد مصری برا بکارت خودت دنبال دکتر باشکسی رو نمیشه به زور برگردوندولی فک کنم پیام بده

نمیخوام برگردونم

اون خودشم هنوز میخواد ازدواجو

ولی بادعوا بحث رفتم

ولی انتظار داشتم حداقل یه دکتر پیداکنه انقد نامرد

کات کن باهاش شوهر عوضی منم همینه با اینکه زن داره با زنای دیگه لاس میزنه بعدها پیر خواهی شد مثل من ۲ ...

باهاش حرف نزدی؟؟؟

میدونه میدونی؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

نداد چی؟ولی اخرین پیامش این بود نیازی به دکتر نیستچراانقد بززگ کردیهرباری میگفتم برم دکتر اصلا قبول ...

اااای خدا... خواهرم چرا تو 27 سالگی گول این آشغال رو خوردی😖

اون حالش رو کرده و رفته دیگه.... متاسفم

ترمیم چیه جانم شما یه تومن بده ماما واست مینویسه ارتجاعی حلقوی و این چرت و پرتاحالا خود این بکارت دا ...

من از همه جا بی خبر رفتم پیش یه ماما و گواهی گرفتم از رو تابلویی که زده بود به شوهرم گفتم بریم پیش این، حالا اون تو زندگی بهم گفت اون ماما آشنات بوده الکی گفته! 

بهش بگم دکتر پیدا کنه با ن؟پیام ندم بهش نگم؟

دکتر پیدا کردنیه مگه

الان همهههههه ی ماماها انجام میدن مگه ۱۰۰ سال پیشه

اینا بنده ی پولن...

اگه میخوای باهاش ازدواج کنی دیگه چرا ترمیم کنی؟؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!