2777
2789
عنوان

به نظرتون اسراف آب رو گزارش بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 86 پست
این حرف شمام ربطی نداره هر کی اب زیاد مصرف کن جریمه میشه مامور زنگ بزنی نمیاد چک کنه

چرا ربط داره

وقتی مصرف زیاد باشه مخازن کم بشه موجب قطعی اب میشه! بعد همین شماها میاید داد و هوار که چرا اب قطع میشه . الان اگر کمبود اب باشه فقط اب اون خونه رو قطع می کنن یا کل شهر؟!

ما ۴ سال ساکن ی ساختمان ۸ واحدی هستیم الان دو روز ی لیوان اب واسه خوردن نداریم حسرت به دلم مونده هرو ...

قابل توجه اونایی که به استارتر گفتن فضول

یه جوری میگن انگار در کمبود اب، فقط اب مشتریان پر مصرف قطع میشه! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه از کامنت ها مشخصه فقر فرهنگی بیداد می کنه!به خدا اینکه اصراف کنید و بگید پولش رو میدیم بی ف ...

بافرهنگ مشکل اصلی اینکه چرا ب مسئولین معترض نیستید؟

چون یا پول میگیرید یا ترسو

اگ پول میگیرید ک در مقابل مردمم باید ساکت باشید

اگر ترسو بازم حق ندارید ب مردم معترض باشید

در هر صورت با وضع داغونی ک برای اثار باستانی محیط زیست ابو اقتصاد درست کردن 

چه اینده ای؟؟؟

علنا ریدن توو کشور بعد شما میگی اینده برای بچع هامون؟؟😂😂

چیزی به اسم کنتور وجود داره که اگر بالاتر از حد مجاز مصرف بشه خودشون بررسی و جریمه میکنن

دقیقا برای همسایه ما هفت تومن پول اب اومده هر روز باغچه اش اب میداد

همتا اسم خـودمه♥
متاسفانه از کامنت ها مشخصه فقر فرهنگی بیداد می کنه!به خدا اینکه اصراف کنید و بگید پولش رو میدیم بی ف ...

مملکتی که افرادش زن زندگی آزادی  رو، باهرزگی اشتباه بگیرن   غیرازاین انتظاری نیس. عقب مونده های ندیدبدید

عزیزم فکر کن تو المان اشغال بندازی زمین سریع زنگ میزنن پلیس گزارشت رو میدن هیچکس هم توهین نمیکنه چون میدونن در دراز مدت باعث بهبود زندگی همه میشه 

اونوقت اینجا معتقدن کسی نباید تو مصرف بیش از حد یکی اونم آب که انقدر مهمه دخالت کنه 

فقط وقتی قطع میشه شکایت میکنن هیچکس نمیخواد اصلاح بشه متاسفم واقعا 

اخه یه اپارتمان ۳۰۰ ۴۰ متری دو طبقه ست و فقط مال این خانم تنهاست که فکر کنم روزی یکی دو نفر شاگرد د ...

تعداد خانوار ثبت میشه گلم 

حتی اگ اپارتمان هم باشه طبقه های خالی رو میدونن و واحد های پر هم اعضای خانواده رو هم میدونن

اگ از حد مجاز رد بشن اول جریمه میدن بعد تکرار بشه قطعی اب

ماهم همسایه داریم هر روز حیاط میشوره اعتقاد دارن اگ حیات تمیز باشه خیر برکت خونه بیشتر میشه بخاطر همین اب میزنن هر روز

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
خب پس بگو جیره خواری بهت چسبیده بعدم سرت توو خونه زندگی بقیه ست میشه فضول فضول خانم

شما جز اون دسته ای هستی که اب و برق رو هدر میدی با این عنوان که پولش رو میدم

زباله ات رو تو خیابون میریزی ....

به امثال شما میگن ....

بافرهنگ مشکل اصلی اینکه چرا ب مسئولین معترض نیستید؟چون یا پول میگیرید یا ترسواگ پول میگیرید ک در مقا ...

شمافکرمیکنی بدترازاین روزهانیس ؟نمیاد؟

اگه اینجورفکر میکنی بایدبگم متاسفم برات 

فرداجیره بندی آبو دیدی تعجب نکن.

قابل توجه اونایی که به استارتر گفتن فضولیه جوری میگن انگار در کمبود اب، فقط اب مشتریان پر مصرف قطع م ...

به خدا این مردم خیلی بی فرهنگن 

تاپیکم زدم تو پیجم درباره اب 

امروز ۴ طبقه رو رفتم ۵ بار پایین تا حیاط ظرف بشورم حرصم دراومده ظرفارو بهم میکوبیدم یکی نبود بگه چرا اینجا ظرف میشوری 

طبقه اول دراومده میگه بچم الان از خواب بیدار میشه سر و صدا نکن حالا بچه اش دم به ساعت که ما طبقه ۴ روم هستیم صدای جیغ و دادش بالاس ی بار درکل تذکر من دادم 

کلا این مردم بیمار شدن لذت میبرن از آزار دادن همدیگه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تعداد خانوار ثبت میشه گلم حتی اگ اپارتمان هم باشه طبقه های خالی رو میدونن و واحد های پر هم اعضای خان ...

مرسی که گفتی عزیزم

پس برام جالبه چرا تا حالا به این مورد رسیدگی نکردن

شاید چون بخوای فکر کنی مثلا یه نفر تو اون خونه زندگی میکرد حموم میکرد و اینا همینقدر مصرف اب میشد

ولی خب این حجم از وسواس واسه حیاط اصلا ضروری نیست و اسراف آبه واقعا کاش خانمه دست برداره 

ارزش نداره به خاطر یه بی فرهنگ کاربریت از بین بره لطفا جوابش رو نده

مرسی عزیزم

اره خیلی بی ادبه

من دارم درمورد آب میگم اون برقو میگه

اصلا مشکل مردم ما اینه که سواد سیاسی ندارن فکر میکنن اگه مردم آب اسراف کنن مشکل حل میشه یا اگه من به جای اعتراض به همسایه برم دم خونه یه ادم پولدار داد و بیداد کنم حل میشه 

اثرات دراز مدت رو نمیبینن