2777
2789
عنوان

به نظرتون اسراف آب رو گزارش بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 86 پست
به نظر من سرت به زندگی خودت باشه و کمتر خونه این و اون دید بزن

نقل داستان کشتی ... همونی هستی که داشت کشتی سوراخ می کرد گفت جای خودم هست دوست دارم ...

اون چیزی که یاد گرفتید همه جا میگید اینجا کاربرد نداره!

چرا برقو کاری نداشتیک بالاشهریا و مسئولین نشینا برقشون قطع نمیشدپایین شهریا برقشون قطع میشدجرعت داری ...

دو بار به من گفتی فضول 

باور کن منم بی احترامی های بدتر از این بلدم

خودم بالاشهرم برقم نمیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه حرفیه این خانم چون صدای اب زیاد میاد از خونه ش و کل کوچه رو اب برمیداره ادم میفهمه داره چی کا ...

صدای آب خونه روبرویی میشنوی؟ بابا مرحبا 😐

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
نقل داستان کشتی ... همونی هستی که داشت کشتی سوراخ می کرد گفت جای خودم هست دوست دارم ...اون چیزی که ی ...

این حرف شمام ربطی نداره 

هر کی اب زیاد مصرف کن جریمه میشه مامور زنگ بزنی نمیاد چک کنه 

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

ما ۴ سال ساکن ی ساختمان ۸ واحدی هستیم الان دو روز ی لیوان اب واسه خوردن نداریم 

حسرت به دلم مونده هروقت دلم خواس برم ی دوش بگیرم اگه بخوام غسل یا حموم مشتی کنم باید ۳ یا ۴ صبح برم درغیر این صورت ۷ نشده باید لگن پر کنم قابلمه اب بزارم اب گرم بشه تا برم حموم 

واسه سرویس بهداشتی رفتم بازم از لگن و شستن خودمون از  کاسه باید استفاده کنم هعععععیییییی

تهران کمبود اب داره 

لطفا انسان باشیم همدیگرو درک کنیم و یاری کنیم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دو بار به من گفتی فضول باور کن منم بی احترامی های بدتر از این بلدمخودم بالاشهرم برقم نمیره

خب پس بگو جیره خواری بهت چسبیده 

بعدم سرت توو خونه زندگی بقیه ست میشه فضول 

فضول خانم

این حرف شمام ربطی نداره هر کی اب زیاد مصرف کن جریمه میشه مامور زنگ بزنی نمیاد چک کنه

اخه یه اپارتمان ۳۰۰ ۴۰  متری دو طبقه ست و فقط مال این خانم تنهاست که فکر کنم روزی یکی دو نفر شاگرد داره خودشم میاد ظهرا میره

کنتور رو براساس متراژ تنظیم میکنن فکر کنم یعنی این وقتی مصرفش زیاده فکر میکنن چون جمعیت این خونه بیشتره نه اینکه چون یه نفر اسراف کاره

اره چون پنجره ی اشپزخونه ی ما همیشه بازه و اونم تو حیاط رو میشوره نه خونه که صدا نیاد

آخه عرض کوچه چندین متر انعکاس صدا نباید اینقدر زیاد باشه 

در هر حال مامور اب برای نیم ساعت آب پاشی نمیاد جریمه کنه 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .